Seks av ti drar på julebord på en restaurant, mens halvparten av dem som velger å droppe restaurant, bestiller catering eller take away.
NTB/Gorm Kallestad
Over halvparten av oss skal på julebord – 6 av 10 på restaurant
52 prosent av nordmenn planlegger å gå på julebord i vinter, viser en ny undersøkelse gjennomført av Kantar for NHO Reiseliv.
– Julebordet er fortsatt en av årets viktigste sosiale
tradisjoner i norsk arbeidsliv. Det handler ikke bare om mat og drikke, men om
fellesskap, trivsel og lagånd, sier administrerende direktør Kristin Krohn
Devold i NHO Reiseliv, til NTB.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP
Nylige artikler
Bærekraftig hotellsatsing i Liabygda
Strawberry lanserer nytt forretningssegment
Rekordhøy verdiskapning i norsk reiseliv
Flere søker førjulsmagi utenfor Norge
Norwegian lanserer 12 nye ruter i sommerprogrammet for 2026
Mest leste artikler
Strawberry bytter til Svanemerket: En ny standard for miljøvennlige hoteller
Oppdag de første Radisson Individuals-hotellene i Bergen
Ulovlig nordlysturisme i Tromsø: Turistselskaper bøtelagt for manglende løyve
Rekordhøy verdiskaping i norsk reiseliv: En robust næring i vekst
Julebord: En viktig tradisjon for nordmenn og serveringsbransjen