«Ureiste» grønnsaker løfter kantineopplevelsen
Serviceselskapet ISS har, sammen med deres kunde NPRO (Norwegian Property) og samarbeidspartner U.Reist, etablert en stor kjøkkenhage på Snarøyveien 30. Her dyrkes grønnsaker og spiselige blomster som finner veien rett inn i ISS-kantinene – bare minutter etter at de er høstet.
Alle kantinene på Snarøyveien 30 lager hver dag en eller flere retter med grønnsaker fra hagen, og gjestene kan allerede nyte alt fra squash og beter til bladkål, salat og koriander. Rettene er tydelig merket med «ureiste råvarer», og tilbakemeldingene fra brukerne er overveldende positive.
Prosjektet gir ikke bare kortreiste råvarer – det skaper fellesskap, styrker nærmiljøet og bidrar til økt biologisk mangfold. For ISS handler dette om mer enn mat: Det handler om å skape bærekraftige løsninger som gir verdi for både kunder, medarbeidere og samfunnet rundt.
I tillegg får de ansatte muligheten til å kjøpe med seg grønnsaker hjem – slik at opplevelsen kan fortsette utenfor arbeidsdagen også. Et lite, men viktig skritt på veien mot en mer bærekraftig hverdag.





Nylige artikler
Air Baltic gjenopptar nedlagt rute til Norge
Geilo og Beitostølen på britisk topp 10-liste over rimelige skidestinasjoner
Nå starter julerushet på norske flyplasser
Sommerturistene anbefaler Norge
Thailand på topp som eksotisk reisemål i vinter
Mest leste artikler
Historisk gjenåpning: Nils Flatmark leder Savoy 1918s kjøkken
Oppdag de største reisetrendene for 2026: Personlige og meningsfulle opplevelser
Nye Radisson-hoteller i Bergen: Unike opplevelser med Magic Norway
Opplev Hobo Oslo: Et unikt lifestyle-hotell i hjertet av byen
RevPAR-utvikling for Oslo-hotellene: En analyse av november 2025