Tor Johan Pedersen, administrerende direktør i Escape Travel.

Escape Travel med godt resultat for 2023, optimistisk for 2024

Norges største ruteflybaserte turoperatør, Escape Travel, leverte et driftsresultat på 6 millioner i 2023. Årsresultatet etter skatt ble på pluss 5,3 millioner. Så langt i år har de en omsetningsøkning på 10%.

Publisert

– Vi er godt fornøyd med et positivt resultat for 2023, sier administrerende direktør i Escape Travel, Tor Johan Pedersen.

Escape Travel skreddersyr spesialreiser innenfor elvecruise, cruise, aktive reiser, temareiser, sportsreiser, singelturer og firmaturer.

– Selskapets salg så langt i 2024 er +10 % sammenlignet med samme tid i fjor, og vi ser en positiv salgsutvikling måned for måned og er derfor optimistiske også for resten av året. Vi ser at bookingene for noen av våre forretningsområder kommer senere enn vi har vært vant til tidligere, men de kommer. Vi forventer et enda bedre resultat for 2024, sier Pedersen.

Escape Travel har sitt hovedkontor i Oslo og innbefatter også varemerkene Cruise.no og Carpe Diem.

Escape Travel eies av Per G. Braathens investeringsselskap Braganza, som også eier reisebyråkjeden Ticket, turoperatørene Escapeaway og Solfaktor, samt Dyreparken i Kristiansand og flyselskapet BRA.

Powered by Labrador CMS