Hotell

Clarion hotel air har tatt av

Publisert Sist oppdatert
Stavangers nye konferansehotell, Clarion Hotel Air, er nå åpnet på Utsola i Stavanger. Det nybygde hotellet med 296 rom, konferansesenter, superatrium og panoramabalkong med havutsikt, ligger knappe 800 meter fra Sola flyplass.Åpningen av hotellet ble markert med snorklipping av Solas ordfører , og overrekkelse av nøkkel til hotelldirektør , av huseier i familieselskapet - Denne dagen har vi gledet oss til. Endelig er vi i mål og hotellet åpner dørene for gjester og lokalbefolkningen. Navnet AIR gjenspeiler seg i takhøyden og mulighetene våre konferanselokaler tilbyr. Vi er utrolig stolte av resultatet og gleder oss til å ta fatt på arbeidet som nå venter oss, sier hotelldirektør Laila Neverdahl.Hotellet har 13 møterom og en konferansesal med plass til 1250 personer. Bygget er tegnet av arkitektfirmaet og designet av det internasjonalt anerkjente interiørarkitektfirmaet . Hotellet skal nå driftes av Clarion Hotels, som inngår i .Hotellets restaurantkonsept , signert den verdenskjente kokken , vil også her få en sentral plass i hotellet. Med stemning og atmosfære fra New York, har Samuelsson, sammen med Clarion Hotels, skapt et restaurantkonsept som kombinerer Manhattans multikulturelle smaker med Stavanger-regionens lokale råvarer. Matkonseptet kalles og på Clarion Hotel Air vil gjestene kunne nyte spennende smaker i restauranten, så vel som på uteserveringen på hotellets terrasse.- Vi håper at Clarion Hotel Air blir en møteplass for både næringslivet og lokalsamfunnet. På åpningen var vi så heldige å få besøk av mesterkokken Samuelsson, som forberedte mat til de besøkende. Om få uker er han tilbake og skal delta på innvielsesfesten av hotellet. Det er selvfølgelig ekstra stas for oss som arbeider her på Clarion Hotel Air, sier hotelldirektør Laila Neverdahl.Clarion Hotel Air har storslåtte løsninger for de store konferansene. Med en av regionens største konferansesaler på rett under 1000 m2 og tilstøtende atrium på samme areal, har hotellet kapasitet til å være vertskap for de største anledningene. Storsalen kan deles i 4 og i tillegg har hotellet 9 møterom med det siste innen tekniske løsninger, som gir en ekstra dimensjon og økt fleksibilitet. Med alt samlet på samme plan, vil man oppleve en pulserende atmosfærere og en levende møteplass under arrangementer. Hotellet tilbyr også helt unike muligheter med en toppetasje på 200 kvm, hvor man kan nyte en fantastisk utsikt fra hotellets balkong og en takterrasse på ca. 400 m2.- Jeg vil tørre å påstå at hotellets kapasitet og kvalitet er i verdensklasse. Målet er å huse store arrangementer og konferanser, som tiltrekker seg kunder fra hele Norge. Med masse energi, mot og begeistring skal vi sørge for å være det perfekte vertskapet, sier hotelldirektør Laila Neverdahl.
Ole UelandLaila NeverdahlAnne KristineRuglandUtsola AS.KAPSpace CopenhagenNordic Choice HotelsMat fra ManhattanKitchen & TableMarcus SamuelssonFun DiningLuftige konferanselokalerAir One

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS