Marlene og Christian Johannessen, henholdsvis ny assisterende kjøkkensjef og kjøkkensjef på Lysebu.

Dansk-norsk søskenpar tar over kjøkkenet på Lysebu

Marlene og Christian Johannessen tar nå over ledelsen av kjøkkenet på Lysebu, med Christian som ny kjøkkensjef og Marlene som assisterende kjøkkensjef.

Publisert

Christian Johannessen har en imponerende internasjonal bakgrunn fra flere Michelin-restauranter, blant annet Hotel Negresco i Nice, Gordon Ramsay’s restaurant i London, og sist Pigalle i Gøteborg. Marlene Johannessen, som har erfaring fra restauranter i både Frankrike, Sverige og Norge, har også jobbet ved Pigalle i Gøteborg, før hun tok steget til Lysebu.

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS