– Vi mener tiden er moden for dette nå. Dette er normalen i store deler av verden, sier Morten Malting, direktør for Food & Beverage i Scandic Hotels Norge.
Strawberry
Det nye frokostkonseptet innføres nå på alle Scandic-hotellene
Fra i sommer har Scandic Hotels sluttet å inkludere frokost i romprisen for ferie- og fritidsgjester, slik det er vanlig i de fleste markeder utenfor Norden.
Nå
får gjestene mer fleksibilitet til å sette sammen sitt hotellopphold. Det er
ikke alle som ønsker, eller har tid til, å spise en større frokost. Mange
utenlandske gjester har også et litt mer avslappet forhold til frokosten enn de
norske, de tar det heller igjen til lunsj. Da er det ikke logisk at en stor
frokostbuffet skal være inkludert i romprisen. Buffeter gir mye svinn, med et
frokostkonsept der gjestene selv velger å betale for frokost, kan hotellene
redusere matsvinnet ytterligere.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP
Nylige artikler
Skal skape en ledende vinterdestinasjon på Bjorli
1 av 7 velger å feire jul eller nyttår i utlandet
Dette vil folk oppleve på reise i 2026
Høy kundetilfredshet hos SJ Norge
Christian André Pettersen og Team Norway er klare for Bocuse d’Or Europa
Mest leste artikler
Feir jul og nyttår i utlandet: Gran Canaria og Thailand er favorittene
Reisetrender 2026: Storbyferie, idrett og bærekraft
Bjorli: Ledende vinterdestinasjon med helårstilbud innen 2028
Air Serbia lanserer ny flyrute til Tromsø for vinterturisme
Christian André Pettersen og Team Norway forbereder seg til Bocuse d’Or Europa 2026