Hotell

Espen hammersvik kåret til "årets unge hotelier"

Publisert Sist oppdatert
(33), F&B Manager ved i Bergen, er kåret til "".Over 400 bransjefolk hadde funnet veien til på Radisson Blu Plaza Hotel torsdag kveld. Her ble det servert en glimrende treretters middag og underholdning av kjente artister, men det viktigste var naturligvis kåring av vinnere i en rekke kategorier.I sin uttalelse om "Årets Unge Hotelier" sier juryen bl.a.:Espen har tatt tak i alle aspekter rundt det nye restaurantkonseptet Kitchen & Table. Han Kitchen & Table Bergen, og har tatt Admiral og K&T til nye høyder. Omsetning har vært over all forventing fra første dag. Han beskrives som ekstremt kvalitetsbevisst, og godtar ikke snarveier og unnasluntring. Han har vist overfor ledelsen i Clarion at han definitivt er rett mann på rett plass.Prisen til "Årets Unge Hotelier" er et studieopphold ved , New York, inkludert reise og opphold.«Årets Unge Hotelier» og «Årets Unge Leder i Reisebransjen» arrangeres av HSMAI, i samarbeid med HRR og andre samarbeidspartnere fra reiselivsbransjen og ellers.Prisene deles ut årlig, og blir tildelt unge ledere som har utmerket seg spesielt det siste året, enten ved eksepsjonelt gode resultater i sin jobb, eller som har vært spesielt nytenkende i sin virksomhet og lederrolle. Kandidater blir vurdert i forhold til karriereløp, i tillegg til årets prestasjoner.Formålet med prisene er å fremme resultatorientert og nytenkende lederskap blant unge ledere, samt å fokusere på viktigheten av lederrollen i hotell-, restaurant- og reiselivsbedrifter.Bilde:
Espen Hammersvik
Clarion Hotel AdmiralÅrets Unge Hotelier 2015HSMAIs prisfest" Årets vinner gjorde seg tidlig bemerket på grunn av dyktighet og faglig tyngde.Vinneren har stått på og jobbet med alle detaljer for å få et nytt konsept til å lykkes, og har hatt suksess, men må hele tiden tenke nytt for å holde produktet på topp.Han beskrives som ekstremt kvalitetsbevisst, en reflektert person med god arbeidserfaring, som ser viktigheten av teamwork for å oppnå suksess og holde på gode medarbeidere. En sterk og profesjonell leder, som samtidig har selvsikkerhet og erfaring nok til å være ydmyk overfor sine ansatte".erThe Cornell School of HotelAdministrationEspen Hammersvik (t.v.) med konferansier Terje Sporsem.

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS