Hotell
Jonathan Howell
Jens Bredberg
Ex Michelinkokk blir kjøkkensjef på Sommerro – leter etter sultne talenter
Tidligere kjøkkensjef på Le Canard og Festningen, Jonathan Howell, blir kjøkkensjef på Sommerro. Der får han ansvaret for menyer og matopplevelser på husets tre egne restauranter, samt barer, scener, salonger og serveringssteder.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP
Nylige artikler
Filefjellstuene klar for videreutvikling med ny hotellsjef
Rekordsterk soliditet blant norske selskaper – opptur i overnatting- og serveringsbransjen
Verdens beste vingård er norskeid
Velsmakende nyhet fra Jägermeister
Tidligere SAS-direktør ny sjef for Norse Atlantic
Mest leste artikler
Opplev verdens beste vingård: Norskeide Vik i Chile
Skatteetaten intensiverer kontroller av serveringssteder i julebordsesongen
Utfordringer for serveringsbransjen i julebordsesongen 2025
Lønnsomhet i reiselivsnæringen 2024: Camping topper, hotell sliter
Malling kjøper Hotelia: Blir ledende hotellrådgiver i Norden