Hotell Stockholm North blir First Hotels' sjette hotell i Stockholmsregionen.

First Hotels med enda et hotell i Stockholm

Hotell Stockholm North har inngått avtale med First Hotels, og blir med dette kjedens sjette hotell i Stockholmsregionen.

Hotell Stockholm North By First ligger i Upplands Väsby, midt mellom Arlanda og Stockholm, og tilbyr 152 rom i nordisk design i ulike størrelser, inkludert leiligheter med minikjøkken. Hotellet har også flotte og lyse konferanserom, med kapasitet opp til 150 personer, i tillegg til et stort og velutstyrt treningslokale, samt gratis parkering.

Hotellet som er under ombygging, åpner i juni, og vil da endre navn til Hotell Stockholm North by First.

– Vi er svært glade og stolte over å inngå et samarbeid med First Hotels, som er en moderne, stabil og vel etablert hotellkjede i Norden. Som en del av First-familien får vi nyte slagkraften til en stor hotellkjede, samtidig som vi også får fokusere på vår egen personlighet og lokale innslag, noe som har vært viktig for oss i valg av samarbeidspartner, sier administrerende direktør, Mattias Karlsson, i Hotell Stockholm North.

 Sjette hotell i Stockholmsregionen

Hotell Stockholm North By First blir kjedens sjette hotell i Stockholmsregionen. Fra før har First Hotels både First Hotel Brommaplan, First Hotel Solna, Queens’s Hotel First Partner, Brommavik Hotel First Partner og The Studio Hotel First Partner. First Hotels får med det siste tilskuddet 31 hoteller i Sverige, 20 hoteller i Danmark og 5 hoteller i Norge.

– Stockholmsregionen er en viktig destinasjon for oss og våre 480.000 medlemmer og gjester, så vi er veldig glade for at Hotell Stockholm North blir en del av First-familien. Vi kjenner godt til eierne, som har lang erfaring fra hotellvirksomhet, så vi ser frem til et både hyggelig og konstruktivt samarbeid, sier Percy Henriksson, Commercial Director i First Hotels AB.

 

 

Powered by Labrador CMS