– I Scandic jobber vi hver dag for å forvalte maten vår på en bærekraftig måte, sier Morten Malting, direktør for mat og drikke i Scandic Norge.
Scandic Hotels
Gir bort Scandic-frokoster over hele landet
Scandic og Too Good To Go markerer Den internasjonale dagen mot matsvinn ved å gi bort overskuddsmat fra hoteller over hele landet.
Den internasjonale dagen mot matsvinn markeres 29.
september. Dagen har til hensikt å sette fokus på hvor viktig arbeidet med å
redusere matsvinn er for matsikkerhet og bærekraftig matproduksjon. Scandic har sterke tradisjoner for å markere
dagen, og har i år besluttet å gi bort all overskuddsmat fra alle hotellene gjennom
Too Good To Go-appen.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP
Nylige artikler
Skal skape en ledende vinterdestinasjon på Bjorli
1 av 7 velger å feire jul eller nyttår i utlandet
Dette vil folk oppleve på reise i 2026
Høy kundetilfredshet hos SJ Norge
Christian André Pettersen og Team Norway er klare for Bocuse d’Or Europa
Mest leste artikler
Hvordan KI revolusjonerer hotellbransjen: Effektivitet og personalisering
Geir-Rune Larsen tildelt matkulturpris for rekruttering til restaurant- og matfag
Ringnes vokser i conveniencemarkedet med Gatorade og Farris Frus
SAS øker kapasiteten til fotball-VM med flere flyvninger og større fly
Nord-Norge leder verdiskaping i norsk reiseliv i 2024