– I Scandic jobber vi hver dag for å forvalte maten vår på en bærekraftig måte, sier Morten Malting, direktør for mat og drikke i Scandic Norge.

Gir bort Scandic-frokoster over hele landet

Scandic og Too Good To Go markerer Den internasjonale dagen mot matsvinn ved å gi bort overskuddsmat fra hoteller over hele landet.

Publisert

Den internasjonale dagen mot matsvinn markeres 29. september. Dagen har til hensikt å sette fokus på hvor viktig arbeidet med å redusere matsvinn er for matsikkerhet og bærekraftig matproduksjon. Scandic har sterke tradisjoner for å markere dagen, og har i år besluttet å gi bort all overskuddsmat fra alle hotellene gjennom Too Good To Go-appen.

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS