Foredragsholdere på seminaret, fra venstre. Advokat Erling Opdal i Ræder Bing, adm.dir. Svein Arild Steen-Mevold i UpNorth, advokat Anne Gro Enger og advokat Kåre Klausen.

Godt besøkt seminar om hotelleiendom, KI og norsk sider

Advokatfirmaet Ræder Bing og Reiseliv1 inviterte til seminar om eiendomsdrift og investeringer i eiendom, torsdag 18. april. Nesten 50 interesserte var tilstede i Ræder Bings flotte lokaler i Bjørvika.

Publisert Sist oppdatert

De fikk høre Svein Arild Steen-Mevold, adm.dir. i UpNorth og styreleder i Norlandia Hotel Group fortelle om dagens hotellmarked og forskjellige eier-, leie- og operatørformer.

Ræder Bings advokater Kåre Klausen og Anne Gro Enger ga en innføring i omreguleringer av eiendom og formuesverdi av næringseiendom i årsregnskapet.

Deretter var det professor Thomas Hylland Eriksens tur, han hadde et innsiktsfullt og underholdende kåseri om hvordan kunstig intelligens kan påvirke oss som mennesker.

Til slutt fortalte Frank Røstgård fra Alt om Vin om det spennende som skjer i norsk siderproduksjon. Norsk sider er i sterk vekst, nye produsenter kommer til og de etablerte perfeksjonerer sine produkter. Røstgård ga en sprudlende innføring i temaet sider og deltagerne fikk generøse smaksprøver på noen av Norges beste sidere.

Vi kommer tilbake med mer dekning av seminaret senere.

Powered by Labrador CMS