Odd Erik Gullaksen er ansatt som driftsdirektør i HEIMR Collection.

HEIMR Collection ansetter driftsdirektør

Odd Erik Gullaksen er ansatt som driftsdirektør i HEIMR Collection. Han jobber i dag som General Manager for Sunnfjord Hotel & Spa. Gullaksen har over 40 års erfaring fra hotellbransjen.

– Vi er glade for å ha fått Gullaksen med på laget. Han har en erfaringsbase og kompetanse som vil passe godt for den veien vi skal bygge videre på i HEIMR Collection. Det har vært en god prosess, med mange gode og kvalifiserte søkere til denne nyopprettede stillingen, seier Terje Ropstad, administrerende direktør i HEIMR Collection.

Etter noen år med sterk vekst har HEIMR sett etter en driftsdirektør som kan være med å utvikle driften sammen med HEIMRs hoteller videre. Gullaksen vil jobbe med utvikling av hotellene, med fokus på kommersiell drift og kvalitet.

– For meg er HEIMR Collection kanskje det mest spennende som skjer i bransjen nå, det er et nytt selskap som tar fatt i mange etablerte hoteller, utvikler dem og skaper nytt liv. De har sterkt fokus på faglig dyktige ansatte og har en organisasjon og en eier som ønsker å ta en klar posisjon i hotellmarkedet. Jeg ser frem til å være med på å bygge videre på det imponerende arbeidet, sier Odd Erik Gullaksen.

Han flytter fra Førde til Oslo til sommeren.

 HEIMR Collection driver 12 hoteller, samt flere restauranter og barer under egne merkevarenavn.

Etablert i 2018 som Team Hotels og bestod da av Rederiet Hotell, Farsund Resort, Hotel Caledonien, Hotel Victoria og Hotel Klubben.

I løpet av de siste årene har HEIMR overtatt driften av Sola Strand Hotel, Fru Haugans, Hotel Filip og Jegtvolden Fjordhotell.

HEIMR Collection er eid av Glastad Holding i Farsund og har ambisjoner om videre vekst i det norske markedet.

HEIMR Collection vil i løpet av 2024 omsette for nærmere NOK 800 millioner.

Powered by Labrador CMS