Hotell

Maiken Garen og Sondre Kvitne blir nye eiere og drivere av Hotel Videseter.

Hotel Videseter får ny eier

Hotel Videseter i Hjelledalen skifter eierskap våren 2024. Etter mange år som daglig leder, vil Per Garen tre av og hotellet vil bli overtatt av hans datter, Maiken Garen, sammen med Sondre Kvitne.

Publisert Sist oppdatert

­- Vi ser på det som en veldig spennende mulighet og gleder oss til å drive Hotel Videseter. Dette flotte hotellet har en unik beliggenhet og et enormt potensial som vi ser frem til å bygge videre på, sier Maiken Garen, kommende daglig leder på Hotel Videseter.

Den nye ledelsen har store visjoner for hotellet i årene som kommer, med spennende prosjekter som skal glede både lokalbefolkningen og reisende.

- Vi ønsker at Hotel Videseter skal være et sted hvor gjestene kan senke skuldrene og føle seg velkommen. Det viktigste for oss er å skape gode kundeopplevelser, sier Maiken Garen.

Høyfjellshotellet Hotel Videseter, med historie tilbake til 1903, ligger vakkert til på stupet av Hjelledalen i Stryn. Det er tilknyttet Videfossen og har utsikt over dalen og Skåla-fjellet. Hotellet ligger langs Gamle Strynefjellsvegen og holder åpent for gjester i sommerhalvåret, fra mai til September.

Powered by Labrador CMS