Millums daglige leder, Bjørn Anskau og markedsdirektør Tiril Zelow Bliksmark.

Hvilke hoteller er landets beste?

Hvilket hotell har den beste kokken, serverer landets beste frokost, eller kan skilte med den mest spennende vinlisten? Den 27.oktober går Culinary Hotel Awards (CHA) av stabelen på Sommerro i Oslo – for aller første gang i Norge. Det norske teknologiselskapet Millum er sponsor av hovedkategorien Food & Beverage Award.

Publisert

Culinary Hotel Awards ble arrangert i Sverige for første gang i mars 2025 av de samme menneskene som står bak det anerkjente magasinet Restaurantvärlden. Nå kommer prisen til Norge, med hele 12 kategorier som hedrer hotellenes mat- og drikkeopplevelser. Juryen har reist landet rundt for å finne både skjulte perler og etablerte storheter, og vinnerne kåres under en festkveld på Sommerro.

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS