Millums daglige leder, Bjørn Anskau og markedsdirektør Tiril Zelow Bliksmark.
Hvilke hoteller er landets beste?
Hvilket hotell har den beste kokken, serverer landets beste frokost, eller kan skilte med den mest spennende vinlisten? Den 27.oktober går Culinary Hotel Awards (CHA) av stabelen på Sommerro i Oslo – for aller første gang i Norge. Det norske teknologiselskapet Millum er sponsor av hovedkategorien Food & Beverage Award.
Culinary Hotel Awards ble arrangert i Sverige for første
gang i mars 2025 av de samme menneskene som står bak det anerkjente magasinet
Restaurantvärlden. Nå kommer prisen til Norge, med hele 12 kategorier som
hedrer hotellenes mat- og drikkeopplevelser. Juryen har reist landet rundt for
å finne både skjulte perler og etablerte storheter, og vinnerne kåres under en
festkveld på Sommerro.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP
Nylige artikler
Budsjettkuttet vil få store konsekvenser for Innovasjon Norges reiselivssatsing
Strawberry og CapMan forlenger leiekontrakter og planlegger tre totalrenoveringer
Fyllingsgrad-rekord for Norwegian konsernet i november
Ekstraordinær vekst for lokalmat innen storhusholdning
Klassisk Bordeaux til god pris
Mest leste artikler
Opplev verdens beste vingård: Norskeide Vik i Chile
Skatteetaten intensiverer kontroller av serveringssteder i julebordsesongen
Dramatisk budsjettkutt truer norsk reiseliv og markedsføring
Malling kjøper Hotelia: Blir ledende hotellrådgiver i Norden
Innovasjon Norge kuttes: Norsk reiseliv mister 100 millioner