Hotell

Kåret til Norges ledende konferansehotell 2024

World Travel Awards har kåret vinneren av Norway's Leading ConferenceHotel 2024. Vinneren åpnet dørene for første gang i 2021 og heter LilyCountry Club.

Publisert Sist oppdatert

­World Travel Awards anerkjenner og feirer de beste innenfor reiseliv, turisme og

hotellbransjen, i hele verden. Under en høytidelig prisutdeling i Berlin 6. mars delte de ut prisen til vinneren – Lily Country Club. Vinneren kåres ved hjelp av stemmer fra kunder,samarbeidspartnere og andre.

– Det er veldig gøy og en ære å vinne denne prisen. Dette er en stor anerkjennelse til våre ansatte som står på hver dag og sørger for at vi har så fornøyde gjester, sier hotelldirektør Christian Eriksson.

De nominerte i kategorien Norway's Leading Conference Hotel 2024 var Britannia Hotel, Clarion Hotel The Hub, Radisson Blu Plaza Hotel Oslo, Thon Hotel Arena og Lily Country Club.

Hotelldirektøren synes det er ekstra stas å vinne blant så gode kandidater.

– Vi er stolte og ydmyke over å vinne med så gode konkurrenter. Denne prestisjefylte

utmerkelsen er et resultat av vår vedvarende innsats for å tilby enestående

møteløsninger og uforglemmelige opplevelser for våre gjester, sier Eriksson.

– Vår resort ligger i grønne og vakre omgivelser, med eget spa og kokker som bruker flid og lang erfaring på å tilfredsstille gjestene, dette skiller oss helt klart ut, mener Christian Eriksson.

Beliggenhet er nok også en av grunnene til at gjestene stemmer frem Lily Country Club. Resorten ligger kun 10 minutter fra Oslo lufthavn og 30 minutter fra Oslo.

Det unge hotellet opplever betydelig vekst og ser lyst på 2024 og fremtiden.

Powered by Labrador CMS