Hotell

Landets beste hotellfrokost – thon og scandic til topps, så langt

Publisert Sist oppdatert
De første fylkesvinnere av er klare.Arrangøren, Twinings’ norske representant, , sier de heller ønsker flere enn færre vinnere, derfor forholder de seg fortsatt til den gamle fylkesinndelingen. Alle som enten vinner, eller får en utmerkelse for fremragende frokost, er automatisk med i semifinalen og har mulighet til å kvalifisere seg til finalen. Finalistene blir offentliggjort i august.Det har vært tett konkurranse i flere fylker. I Møre og Romsdal har Ålesund gitt i Molde kamp, mens er et godt alternativ i Troms. I Sør-Trøndelag har Scandic Nidelven vært fast fylkesvinner i alle konkurransens år. I år har de fått tøff konkurranse fra restaurerte og nyåpnede , som gir en helt egen og enestående frokost, og som blir en spennende kandidat videre i konkurransen.Fylkesvinnere per 31.mai:Utmerkelse for fremragende frokost- Vi er kjempefornøyd med at tre Thon-hoteller er blitt kåret som fylkesvinnere i Norges nordligste fylker. Den jobben som Twinings og Haugen-Gruppen har gjort i forbindelse med denne kåringen er veldig viktig for hotellbransjen. Nivået på frokosten og frokosten som produkt i Norge, har hatt en enorm utvikling. Gratulerer så mye til alle som jobber på , og dette er kjempegøy, sier , konserndirektør for Hotelldirektør på Thon Hotel Kirkenes, forteller at de har jobbet hardt for å bli fylkesvinner: – Personalet har virkelig stått på for å nå målet vårt om å bli fylkesvinner i frokostkonkurransen til Twinings. På Thon Hotel Kirkenes serverer vi lokale produkter som reinsdyr, fiskekaker og ost fra ysteriet Øverli i Pasvikdalen. Vi er opptatt av å holde et like høyt nivå på frokosten vår hele året og får mange gode tilbakemeldinger fra gjestene våre.- Det er veldig gøy å være med på Thon Hotels sin store satsing på mat og drikke. Dette gir uante muligheter i markedet og det er ikke tvil om at vi tiltrekker oss nye kundegrupper. De ansatte, kjøkkensjefen og restaurantsjefen har gjort en fabelaktig jobb. Service er det aller viktigste og her holder vi et høyt nivå. Vi er også veldig opptatt av en lekker presentasjon av maten og at vi har et godt og et lekkert utvalg, sier hotelldirektør på Thon Hotel Harstad.– Jeg hoppet i stolen av glede da jeg fikk vite at Thon Hotel Lofoten er blitt fylkesvinner. Det er like spennende hvert år. Vi fokuserer på bærekraft og bruker lokale råvarer. Vi på Thon Hotel Lofoten er veldig stolte av frokosten vår og yter en service som sørger for en god totalopplevelse. Nytt på frokostbordet i år er blant annet hvitosten «Vår egen ost», som er laget spesielt for oss av på Vestvågøy, sier hotelldirektør på Thon Hotel Lofoten. Hotellet tok 1.plass i Twinings Best Breakfast i 2016.Twinings Best Breakfast 2019Haugen-GruppenScandic ParkenScandic SeiletScandic IshavshotelletHotel BritanniaFinnmark: Thon Hotel KirkenesNordland: Thon Hotel LofotenTroms: Thon Hotel HarstadNord-Trøndelag: Scandic HellSør-Trøndelag: Scandic NidelvenSogn og Fjordane: Scandic SunnfjordMøre og Romsdal: Scandic SeiletTroms: Scandic IshavshotelletSør-Trøndelag: Hotel Britannia.Møre og Romsdal: Scandic Parken ÅlesundThon Hotels best i Nord-NorgeThon Hotel KirkenesThon Hotel HarstadThon HotelLofoten,Morten ThorvaldsenThon Hotels.Lisa ThodesenOdd Kåre Sivertz-PettersenAaland GårdErik TaraldsenBilde: Thon Hotel Lofoten

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS