Lysebu Hotell ligger i naturskjønne omgivelser i Holmenkollen.

Lysebu Hotell tildelt Travellers' Choice-pris

Lysebu Hotell er tildelt Travellers' Choice-prisen av Tripadvisor. Denne utmerkelsen markerer eksepsjonell gjestfrihet og dedikasjon til å levere de beste opplevelser til gjestene.

Publisert

Steder med gjennomgående gode anmeldelser kan bli tildelt denne prisen, noe som plasserer dem blant de topp 10 % av oppføringene på Tripadvisor. Dette viser en forpliktelse til fremragende gjestfrihet. Siden 2002 har Travellers' Choice-prisen fremhevet de beste hotellene globalt, basert på anmeldelser og vurderinger fra millioner av reisende. Travellers' Choice-prisen er et direkte resultat av tilbakemeldinger fra virkelige reisende, samlet inn over en 12-månedersperiode på Tripadvisor.

 – Denne anerkjennelsen er en fantastisk motivasjon for hele familien på Lysebu. Det bekrefter at våre gjesters tilfredshet er vår største belønning, og det inspirerer oss til å fortsette å levere. For meg er Lysebu ikke bare et arbeidssted, men mitt hjem og familie, sier Kit Monsen, som er resepsjonssjef og har jobbet på Lysebu i over 11 år.

 Lysebu Hotell ligger i naturskjønne omgivelser i Holmenkollen og tilbyr en unik kombinasjon av norsk kulturarv og moderne luksus, med en dedikasjon til bærekraft og lokal mattradisjon. Hotellet eies og drives av Fondet for dansk-norsk samarbeid, som også tilbyr stipendopphold til danske og norske kunstneriske sjeler og studenter. Målet er å styrke forståelsen og samarbeidsforholdet mellom de to landene og Lysebu står i fronten av dette.

 

Powered by Labrador CMS