Lysebu gikk helt til topps under utdelingen av (WLHA) 2015 og vant prisen «». Det er første gang et norsk hotell vinner en global pris under WLHA.Under samme utdeling vant Lysebu også prisen «».World Luxury Hotel Awards arbeider med å sette søkelyset på, og øke servicestandarden innen segmentet luksushoteller over hele verden. Prisene er delt inn i forskjellige kategorier, og vinnere kåres både i de respektive land, kontinent og globalt. Årets pris ble utdelt under et arrangement i Hong Kong. I 2015 var det 4 hoteller i Norge som var nominert til World Luxury Hotel Awards, og 2 hoteller som var nominert i World Luxury Spa Awards.- At Lysebu vinner en av de gjeveste hotellprisene i verden er en stor heder. Det føles nesten litt surrealistisk, sier en oppstemt , Lysebus direktør gjennom mange år. - Men dette er noe vi har arbeidet for – ikke for å få prisen, men for å fortjene den. Det vil si at vi målbevisst har utviklet Lysebu til det ypperste på alle kvalitetsparametere. Kvalitet er en forutsetning for alt vi gjør. Kanskje har vi vært med på å omdefinere begrepet luksus, som har en litt odiøs klang for mange. For hva er luksus i dag? Vi ser ikke på oss selv som et luksushotell. Vi har en målsetning om at vi hele tiden skal overgå gjestens forventninger. For å gjøre det må man forutse gjestens behov og hele tiden ha fullt fokus på service og vertskapsrollen. Vi pleier å si at det er i detaljene forskjellen ligger.Vi er både ydmyke og takknemlige for å ha blitt tildelt prisene, sier en stolt hotelldirektør.- Å vinne World Luxury Hotel Awards, en internasjonal pris som går til hoteller med særlig høy kvalitetsstandard, beviser at vi har lykkes, men det det inspirerer først og fremst til å gå videre med å utvikle Lysebu. Det er en anerkjennelse for det arbeid alle våre ansatte legger ned hver dag. Som medlem av , arbeider vi kontinuerlig med å utvikle vertskapsrollen, med fokus på gjestfrihet, raushet og det ekte. Gjesten skal alltid være i sentrum.Lysebu er Norges nasjonalgave til Danmark, som takk for matvarehjelpen under krigen. Vi pleier å si at det hele startet med mat. Mat har alltid vært viktig på Lysebu, og vi tror det er en av grunnene til at gjester velger nettopp Lysebu. Vi har både kokker, servitører og vinkelnere som har arbeidet på stjernerestauranter, og som vet hva som skal til for å lykkes. Til neste år kommer vi til å gjøre om bordoppsettet i restauranten slik at restaurantopplevelsen vil bli enda bedre, sier Flemming Nilsen.
World Luxury Hotel AwardsLuxury Restaurant Hotel - Global winner 2015Luxury Hotel & Conference Centre - Country winner 2015Flemming NilsenDe Historiske Hotel ogSpisesteder
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP