Hotell

Marianne Orderud ny VP Marketing & Digital Sales i Strawberry

Strawberry henter Marianne Orderud til stillingen som Vice President Marketing & Digital Sales.

Publisert Sist oppdatert

­Hun kommer fra stillingen som markeds- og kommunikasjonsdirektør i SATS.

– Vi er svært glade for å få Marianne med på laget. Med hennes erfaring fra blant andre SAS og senest som Markeds- og kommunikasjonsdirektør for Norden i SATS, har vi fått en kandidat med bred erfaring og stor kunnskap. Sammen med et fantastisk team, vil Marianne være en nøkkelperson for videre utvikling og vekst i Strawberry, sier Carl Oldsberg, CEO i Eberry.

I fem år jobbet Orderud blant annet i SAS, der hun var markedssjef og en del av det globale salgs- og markedsteamet med ansvar for kommunikasjon og utvikling av merkevaren SAS. I løpet av denne perioden lanserte selskapet blant annet kommunikasjonskonseptet “We are travelers” og ny visuell identitet. Siden 2018 har Orderud jobbet i SATS som markeds- og kommunikasjonsdirektør, med hovedansvar for blant annet SATS merkevare og kommersielle agenda på tvers av de nordiske landegrensene.

– Jeg ser frem til å bidra til ytterligere styrke Strawberry sin posisjon i det som er en spennende fase for selskapet. Det er med masse energi, engasjement, et varmt bankende hjerte og en litt rebelsk holdning jeg vil gå inn i dette arbeidet, sier Marianne Orderud.

Orderud har utdanning fra Befalsskolen for Infanteriet i Trondheim, samt en Bachelor som Sivilmarkedsfører fra Handelshøyskolen BI. Orderud har tidligere jobbet i blant andre Microsoft og Tele2, henholdsvis med salg, markedsføring og merkevare.

Hun starter i stillingen som VP Marketing & Digital Sales i Strawberry 1. januar 2024.

Powered by Labrador CMS