Hotell
Morten Malting tilbake som direktør for mat og drikke i Scandic Norge
Den erfarne hotell- og restaurantlederen vil bidra til å styrke Scandics restaurantkonsepter og videreutvikle landets beste hotellfrokost.
Morten Malting har nærmere 30 års erfaring fra hotell- og restaurantbransjen, og var direktør for mat og drikke i Scandic Norge i perioden fra 2011 til 2019, før han gikk over til en rolle som distriktsdirektør for Oslo-regionen. Som følge av pandemi og endringer i bemanningen, tok han våren 2020 midlertidig over ansvaret for mat og drikke ved siden av jobben som distriktsdirektør. Etter ett og et halvt år med to roller, har Malting nå besluttet å vie seg fullt og helt til den ene.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP
Nylige artikler
Citybox skal åpne sitt tredje hotell i Bergen
Regjerende Nordisk mester blir Executive Head Chef på Savoy 1918
Norge - et kvalitetsbevisst marked for portvin
Classic Norway Hotels kåret til Årets bedrift
Dette blir cruisetrendene neste år
Mest leste artikler
Historisk gjenåpning: Nils Flatmark leder Savoy 1918s kjøkken
Oppdag de største reisetrendene for 2026: Personlige og meningsfulle opplevelser
Nye Radisson-hoteller i Bergen: Unike opplevelser med Magic Norway
Opplev Hobo Oslo: Et unikt lifestyle-hotell i hjertet av byen
RevPAR-utvikling for Oslo-hotellene: En analyse av november 2025