Hotell

Morten Malting tilbake som direktør for mat og drikke i Scandic Norge

Den erfarne hotell- og restaurantlederen vil bidra til å styrke Scandics restaurantkonsepter og videreutvikle landets beste hotellfrokost.

Publisert Sist oppdatert

Morten Malting har nærmere 30 års erfaring fra hotell- og restaurantbransjen, og var direktør for mat og drikke i Scandic Norge i perioden fra 2011 til 2019, før han gikk over til en rolle som distriktsdirektør for Oslo-regionen. Som følge av pandemi og endringer i bemanningen, tok han våren 2020 midlertidig over ansvaret for mat og drikke ved siden av jobben som distriktsdirektør. Etter ett og et halvt år med to roller, har Malting nå besluttet å vie seg fullt og helt til den ene.

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS