Hotell

Finn Berstad, Cluster General Manager, for Radisson Blu Resort & Spa, Gran Canaria Mogan, eiet av norske Wenaas-gruppen, og Radisson Blu Resort Gran Canaria.

Mot «all time high» for den norske Radisson-sjefen på Gran Canaria

– Jeg tror 2023 blir «all time high» for oss på Gran Canaria, sier Finn Berstad,cluster manager for begge Radisson Blu-hotellene på den populære ferieøya. Han melder om fulle hus i påsken, og ikke nok med det. Nå seiler Gran Canaria opp som et populært reisemål også sommertid. – Folk søker stabile temperaturer og en trygg ferie. Vi har aldri før hatt så god booking foran sommersesongen, sier Berstad.

Publisert Sist oppdatert

­– Påsken er alltid veldig bra hos oss. Hele perioden i år, frem til påske, har vært veldig bra. Går vi tilbake til tiden før 2019, hadde vi en synkende beleggsprosent, fordi det ble mer normaliserte tilstander i Europa, etter år med blant annet terrorfrykt. Det vi ser nå, med Ukraina-krisen, og også med det som har skjedd i Tyrkia, er at vi allerede har mye større belegg på bok for både juli og august, enn det vi eksempelvis hadde i 2019.

– Vi ser derfor veldig positivt på markedssituasjonen, også for mai og juni, fordi vi er en sterk destinasjon for det store engelske markedet. Der ser vi en økning i forhold til tidligere, fordi britene ofte har hatt Tyrkia som sitt feriemål. Nå vender mange av dem tilbake til Gran Canaria.

Vi har en stabil sommertemperatur her på øya, som i snitt ligger rundt 28 grader. Det betyr at vi aldri får de ekstreme temperaturene vi ser rundt Middelhavet og i Tyrkia, med 40 grader og kanskje over det. At vi ser et sterkt trykk i markedet nå, også for sommeren, tror jeg både handler om våre behagelige sommertemperaturer og at Gran Canaria er en trygg havn. Alt i alt er markedsbildet såpass positivt at jeg tror 2023 blir «all time high» for oss på Gran Canaria, sier Radisson Blu-sjefen, Finn Berstad.

Powered by Labrador CMS