Konstantin Yordanov er ansatt som ny Food & Beverage Manager på Clarion Hotel The Hub i Oslo.

Ny F&B-sjef på Norges største hotell

Clarion Hotel The Hub har forfremmet Konstantin Yordanov til ny Food & Beverage Manager.

Publisert Sist oppdatert

Med over 20 års erfaring i hotell- og restaurantbransjen, bringer Konstantin Yordanov med seg en solid kompetanse og en dokumentert suksesshistorie innen ledelse av store arrangementer, à la carte-restauranter og komplekse konferanseoperasjoner fra både Norge og Bulgaria. Yordanov har tidligere jobbet på Nord-Norges største hotell, Clarion Hotel The Edge, og siden 2018 på Norges største hotell, Clarion Hotel The Hub, i ulike roller, fra banketthovmester til assisterende bankettmanager, og sist som Front of House F&B Manager.

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS