Hotell

Kim A. Øverland, ny Senior Vice President for Clarion Hotel i Norden.

Ny toppleder for Clarion Hotel i Norden

Kim A. Øverland er ansatt som ny Senior Vice President for hotellkjeden Clarion Hotel i Norden.

Publisert Sist oppdatert

­Øverland har erfaring fra flere hoteller i selskapet, men kommer nå fra direktørstillingen ved The Well.

Bare dager etter at Kim A. Øverland ble introdusert som ny administrende direktør ved The Well, er det klart at han i stedet overtar posisjonen som Senior Vice President for Clarion Hotel i Norden.

– Det er selvfølgelig litt spesielt å si opp så tidlig etter at man har byttet jobb, men denne muligheten er unik og kommer kanskje bare én gang i livet. Jeg kjenner Clarion Hotel som et premium varemerke innen hotellmarkedet i Norden, og å få muligheten til å være med på den utrolig spennende veien som Strawberry har lagt ut på var umulig å si nei til, sier Kim A. Øverland.

Øverland startet karrieren på tidligere Quality Spa & Resort Holmsbu, hvor han også fikk fagutdanning innen hotellfaget. Han gikk så videre til Norefjell Ski & Spa og Kragerø Resort. Etter dette har han vært hos Fredensborg og Canica, før han nå kommer fra et kort opphold ved The Well, hvor han også har sittet i styret.

Clarion Hotel består i dag av 33 hoteller i Norge, Sverige, Finland og Danmark, med ytterligere fem nye hoteller i pipeline. Kjeden har et fullservice konsept med restaurant, bar, velvære og spa, og hotellene ligger enten i sentrum av store byer eller ved hovedflyplasser.

Powered by Labrador CMS