Økende etterspørsel etter økologiske frokostprodukter på Scandic-hotellene
Tone Mella/Scandic Norge
Økende etterspørsel etter økologiske frokostprodukter på Scandic-hotellene
Scandic ønsker ikke bare å servere den beste, men også den mest bærekraftige frokosten. Nylig ble innsatsen belønnet med Debios serveringsmerke i bronse – for 12. året på rad.
Scandic
er den eneste hotellkjeden i Norge som kan vise til en slik sertifisering.
Hotellkjeden har vært sertifisert med Debios serveringsmerke i bronse siden
ordningen ble etablert i 2013. Debio er et ledende organ for sertifisering,
informasjon og veiledning innen økologi, bærekraft og kretsløp. Det å være
Debio-sertifisert forplikter, og nylig ble Scandics hoteller i Norge
re-sertifisert, etter å ha innfridd kravet til serveringsmerket i bronse. Det
betyr at minst 15 prosent av sortimentet, alternativt at 15 faste produkter i
frokosten, er økologiske.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP
Nylige artikler
Citybox skal åpne sitt tredje hotell i Bergen
Regjerende Nordisk mester blir Executive Head Chef på Savoy 1918
Norge - et kvalitetsbevisst marked for portvin
Classic Norway Hotels kåret til Årets bedrift
Dette blir cruisetrendene neste år
Mest leste artikler
Historisk gjenåpning: Nils Flatmark leder Savoy 1918s kjøkken
Oppdag de største reisetrendene for 2026: Personlige og meningsfulle opplevelser
Nye Radisson-hoteller i Bergen: Unike opplevelser med Magic Norway
Opplev Hobo Oslo: Et unikt lifestyle-hotell i hjertet av byen
RevPAR-utvikling for Oslo-hotellene: En analyse av november 2025