Økende etterspørsel etter økologiske frokostprodukter på Scandic-hotellene

Økende etterspørsel etter økologiske frokostprodukter på Scandic-hotellene

Scandic ønsker ikke bare å servere den beste, men også den mest bærekraftige frokosten. Nylig ble innsatsen belønnet med Debios serveringsmerke i bronse – for 12. året på rad.

Publisert

Scandic er den eneste hotellkjeden i Norge som kan vise til en slik sertifisering. Hotellkjeden har vært sertifisert med Debios serveringsmerke i bronse siden ordningen ble etablert i 2013. Debio er et ledende organ for sertifisering, informasjon og veiledning innen økologi, bærekraft og kretsløp. Det å være Debio-sertifisert forplikter, og nylig ble Scandics hoteller i Norge re-sertifisert, etter å ha innfridd kravet til serveringsmerket i bronse. Det betyr at minst 15 prosent av sortimentet, alternativt at 15 faste produkter i frokosten, er økologiske.

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS