Hotell

Det nye treningsstudioet på Quality Hotel Oslo.

Quality Hotel Oslo med nytt tilbud til helsebevisste forretningsreisende

Forretningsreisende stiller høyere og større krav til hotellene. I Oslo sentrum merkes trenden tydelig.

Publisert Sist oppdatert

­Gym med fin utsikt, som er åpent alle døgnets tider, sunnere mat og nå også klespakker til leie, salg eller utlån. Quality Hotel Oslo ønsker å gjøre alt for å møte den økte interessen fra helsebevisste forretningsreisende.

Hotellet i Bjørvika med 255 rom og stor konferanseavdeling, tar imot gjester fra alle verdenshjørner. Treningsstudioet er på litt over 100 kvadratmeter og brukes 24/7, sier hotelldirektør Tore Carlsson Sægrov og fortsetter:

– Det er stor forskjell på gjestenes krav og ønsker de siste årene. Vi ønsker alltid å levere utover det vanlige. Vi vil at gjestene skal si wow og snakke om oss og opplevelsen de hadde.

Direktør Tore Carlsson Sægrov på Quality Hotel Oslo.

Hotelldirektøren ble oppmerksom på Gympak og så at selskapets produkter og tjenester ville bidra til at hotellet ble enda mer attraktivt og kunne levere på et enda høyere servicenivå. Carlsson Sægrov og kollegaen Simon Barman Jenssen, tok raskt beslutningen om å bli det første hotellet i Norge som tilbyr treningspakker for utleie og salg.

Gjester vil kunne bestille klespakker på forhånd når de bestiller oppholdet. De skal også kunne gå i resepsjonen og leie en pakke når de er på hotellet.

– Noen gjester kan glemme treningstøyet. Noen er inspirert av treningsstudioet vårt og treningslysten kommer. Og noen vil kanskje ikke lenger pakke treningstøy i fremtiden. Uansett årsak ønsker vi å inspirere og gjøre det lettere for alle å få daglig trening, sier hotelldirektør Tore Carlsson Sægrov.

Powered by Labrador CMS