Hotell

Radisson blu bodø kraftig oppgradert

Publisert Sist oppdatert
Radisson Blu Hotel midt i Bodø sentrum åpnet dørene for 45 år siden, det siste året har hotellet gjennomgått en omfattende oppgradering. Gjestene kan nå oppleve ny, inspirerende design, toppmoderne løsninger i konferanselokalene og ny meny i restauranten. Målet er at hotellet igjen skal bli det mest populære møtestedet i Bodø.- Vi er det eneste internasjonale hotellet i byen og gjestene våre fortjener stilfull design, moderne tekniske løsninger i møtelokalene og utsøkt mat. I tillegg har vi fortsatt byens beste utsikt fra skybaren vår i 13. etasje, sier , General Manager ved Radisson Blu Hotel i Bodø.I løpet av det siste året har mange av de 191 hotellrommene og badene blitt totalrenovert i stilen Smart Urban Berlin. står bak designet, som skal gi gjestene en helt særegen designopplevelse og gjenspeile dagens moderne, internasjonale livsstil.Radisson Blu i Bodø satser fortsatt sterkt på møte- og konferansevirksomhet og alle 18 møte- og konferanselokaler har fått nytt interiør, nye møbler og det siste innen tekniske løsninger.- Vi har plass til 450 personer i våre toppmoderne møtelokaler og her kan vi ha mange mindre møter, store arrangementer og utstillinger. Hvis vi åpner mellom lokalene kan vi ha over 900 personer til mottagelser og lignende. Det er ganske unikt å ha alle konferansefasilitetene samlet i én etasje, og gjestene våre gir tilbakemeldinger om at de setter stor pris på at det er så fleksibelt og praktisk, forteller Ravneberg.I tillegg til møtelokalene, har også fellesområdene blitt modernisert. Mellom møtene kan gjestene nyte forfriskninger i en avslappende atmosfære, med gode lenestoler og levende peis.I 13. etasje ligger hotellets stolthet, skybaren , som har panoramautsikt over hele byen. har gitt baren et enormt løft, med nytt rustikt design og nye møbler. Veggene i lokalet er dekket av vinduer, som gir gjestene en helt spektakulær 360-graders utsikt.- Baren har alltid vært et populært møtested for innbyggerne i Bodø og det er fantastisk hyggelig at så mange hotellgjester og innbyggere ønsker å komme hit for å treffe kjente og nyte den helt spektakulære utsikten over vakre Bodø, sier Ravneberg.Også restauranten har fått et kraftig løft og kombinerer nå det rustikke med det elegante, i et lokale med internasjonalt preg. Frokosten serveres i keramikkskåler og middagen lages over åpen flamme og presenteres på rustikke trefjøler.- Vi vil være en restaurant for både hotellgjester og Bodøværinger og servere utsøkt mat, i et moderne miljø. Gjestene får spesialiteter som friterte torskekjaker med bakt potet og muslinger, krabbe og biff. Målet er at vi skal være den foretrukne restauranten i Bodø, så høy kvalitet på både matretter og service er vårt hovedfokus, sier hotelldirektøren.
Fred Anton F.RavnebergLundwall ArchitectsLokal mat og panoramautsiktTop13DOOS ArchitectsFjörd Eat & Drink

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS