Radisson Collection Hotel Tsinandali Estate
Radisson Hotels
Radisson Collection i “vinproduksjonens vugge”
Radisson Collection fortsetter sin gastronomiske serie "Taste of Heritage", med en unik guide til georgisk mat og vintradisjon.
Dette er den fjerde utgaven av Radisson Collections
gastronomiske serie, en samling kulinariske reiseguider for mat- og reise-entusiaster
som besøker Radisson Collection-hoteller rundt om i verden. Tidligere utgaver
av serien har blant annet fokusert på italienske matdestinasjoner som Milano og
Roma, og Bilbao, med den baskiske
regionen.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP
Nylige artikler
Høy kundetilfredshet hos SJ Norge
Christian André Pettersen og Team Norway er klare for Bocuse d’Or Europa
Air Serbia åpner sin andre rute til Norge
TUI med nye charterfly fra Tyskland og Belgia til Trysil
Lanserer kommersielt støttesystem for hoteller og hotellkjeder
Mest leste artikler
Hvordan KI revolusjonerer hotellbransjen: Effektivitet og personalisering
Geir-Rune Larsen tildelt matkulturpris for rekruttering til restaurant- og matfag
Oslometeren: Enklere og rimeligere uteservering i Oslo
Airbnb får stor bot i Spania for ulovlige utleieannonser
Air Baltic gjenopptar flyrute mellom Tallinn og Oslo i 2026