Radisson Collection Hotel Tsinandali Estate

Radisson Collection i “vinproduksjonens vugge”

Radisson Collection fortsetter sin gastronomiske serie "Taste of Heritage", med en unik guide til georgisk mat og vintradisjon.

Publisert

Dette er den fjerde utgaven av Radisson Collections gastronomiske serie, en samling kulinariske reiseguider for mat- og reise-entusiaster som besøker Radisson Collection-hoteller rundt om i verden. Tidligere utgaver av serien har blant annet fokusert på italienske matdestinasjoner som Milano og Roma, og Bilbao, med den baskiske regionen.

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS