Hotell
Direktør for mat og drikke i Scandic Norge, Morten Malting.
Tone Mella/Scandic Norge
Rekordår: Aldri før er det blitt reddet flere hotellfrokoster
Gjennom syv års samarbeid med Too Good To Go, har Scandic Norge reddet nærmere 300.000 porsjoner mat fra å bli kastet. Nå er posene med overskuddsmat mer populære enn noen gang.
– Det er fantastisk at stadig flere får nyte den smakfulle maten fra buffetene våre. I Scandic Norge har vi en sterk kultur for å forvalte maten vår på en bærekraftig måte, og jobber hele tiden for å bli bedre. Jeg er takknemlig overfor alle som bidrar til dette arbeidet hver dag, og ser frem til fortsettelsen, sier direktør for mat og drikke, Morten Malting.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP