Hotell
Rica nidelven - fortsatt suveren frokostvinner
i Trondheim serverer fortsatt landets beste hotellfrokost. Under prisutdelingen tirsdag kunne Rica Nidelven ta imot prisen som vinner av Norges beste hotellfrokost - , for åttende år på rad. På annenplass kom det nye flaggskipet til Choice i Osloregionen, .Siden Rica Nidelven har vunnet syv ganger tidligere, vil juryen, bevisst eller ubevisst, være litt mer åpen for nye utfordrere. Det er derfor ekstra imponerende at hotellet igjen går til topps, det viser at Rica Nidelven er i en klasse for seg når det gjelder frokost.- Fem av finalistene i årets konkurranse har vist et kvalitetsnivå som skiller dem ut, et lite hestehode foran de øvrige hotellene, sier , juryformann i Twinings Best Breakfast. - Som ifjor har juryen valgt å legge fokus på spissing av utvalg. Hotellene som bevisstgjør utvalg under mottoet "Less is More" gir et bedre inntrykk. Samtidig har service vært viktig. Hos de beste har alle ansatte tatt eierforhold, og er stolte av frokostkonseptet sitt. Dette smitter over på gjestene, sier Underthun.«», står det blant annet i juryens begrunnelse.– Frokosten har i en årrekke vært et av Rica Hotels’ viktigste områder for å skape de gode gjesteopplevelsene vi er så kjent for. Derfor er det ekstra gøy at Rica Nidelven Hotel vinner prisen for Norges beste hotellfrokost for åttende året på rad, sier konsernsjef i Rica Hotels.Rica Nidelven Hotel har kokker ute blant gjestene. De steker omeletter med ønsket innhold, byr på hotellets gravede laks og serverer energishots. I tillegg har de en egen pastry-avdeling og fire baristaer som lager kaffen akkurat slik gjesten ønsker.– I tillegg til stor egenproduksjon av deilige frokostprodukter, og bruk av lokale råvarer, satser vi på personlig service. Det at våre medarbeidere jobber ute blant gjestene, skaper en unik kontakt mellom kokk og frokostgjest, sier hotelldirektør ved Rica Nidelven. Han roser sine medarbeidere som har utmerket seg både i NM i kokkekunst og NM i servering.– Vi har flinke fagfolk som er opptatt av å bli litt bedre hver eneste dag og som liker jobben sin. Glade kokker lager god mat, og våre kokker blir glade av å lage skikkelig mat fra bunnen av, forteller Gjerde.Rica Nidelven Hotel har kontinuerlig fokus på innovasjon og nye, populære service- og produktkonsepter, for hele tiden å forbedre frokosten.– Vi tilbyr blant annet en nyutviklet grøtmeny hvor gjestene kan velge blant fem ulike typer grøt som lages mens de venter. I helgene har vi også to kokker som bare steker pannekaker til gjestene våre, forteller Bjarte Gjerde.De 19 fylkesvinnerne i konkurransen om Norges beste hotellfrokost ble avgjort før sommeren, og 13 finalister ble nominert til finalen. Juryen har vært på flere uanmeldte frokostbesøk over flere måneder.– At Rica Hotels fikk hele ni av 19 fylkesvinnere, og mer enn halvparten av alle finalistene i den nasjonale finalen, viser at gjestene kan nyte våre gode frokoster over hele landet. Vi er veldig stolt over at Rica Hotels er den hotellkjeden som gir gjestene den aller beste frokosten, sier Fredrik Utheim.Rica Hotels’ prisbelønte «God Morgen»-frokost er utviklet i samarbeid med Olympiatoppen og tilbys ved alle Rica-hoteller over hele landet.Det er mat- og drikkeleverandøren Haugen-Gruppen, i samarbeid med te-dynastiet Twinings, som står bak den årlige frokostkåringen «Twinings Best Breakfast». Dommerpanelet har i løpet av 2013 besøkt mer enn 400 hoteller, på jakt etter den beste hotellfrokosten.Kriteriene i «Twinings Best Breakfast» er utarbeidet i samarbeid med hotellbransjen selv. Service og produkt teller hver 50 prosent i konkurransen, og juryen legger vekt på servicekriterier som hvordan de blir tatt imot av frokostpersonalet, atmosfæren, renhold, ryddighet, personlig service, smil og vennlighet. I tillegg bedømmes selve frokosten på kriterier som utvalg og kvalitet på brødmat, pålegg, varmmat, frukt og grønnsaker, varm og kald drikke, samt hvordan dette presenteres og informasjon til hotellgjestene.1. , Trondheim2. , Oslo3. , Trondheim og , StavangerÅrets nisjepris: , FagernesUplasserte hotell i finalen av Twinings Best Breakfast:, Oslo, Moss, Kristiansand, Stjørdal, Tromsø, Førde, Os, OsloFoto:
Rica Nidelven HotelTwinings Best BreakfastThe ThiefLars-Erik UnderthunRica Nidelven Hotel er totalt sett en suveren vinner, og leverer kvalitet i alle ledd som ingen andre kan måle seg medFredrik UtheimFornøyde kokker lager god matBjarte GjerdeTwinings Best BreakfastFinaleresultatene i Twinings Best Breakfast 2013:Rica Nidelven HotelThe ThiefBritannia HotelRica Airport HotelNythun HøyfjellstueGrand Hotel RicaRefsnes GodsRica Dyreparken HotelRica Hell HotelRica IshavshotellRica Sunnfjord HotelSolstrand FjordhotelThon Hotel OperaRica Nidelven mottok 1. plassen i Twinings Best Breakfast 2013, fra venstre: Lars-Erik Underthun (juryformann), Bjarte Gjerde (hotelldirektør), Lars Erik Vesterdal (F&B Manager) og Stephen Twining.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP