Hotell
F&B Manager Dag Finn Johansen i Scandic Norge, med beviset på at Scandic vant "Årets mest kreative KuttMatsvinn-tiltak".
Matvett
Scandic kaster aldri disse matvarene
Scandic Norge ble tildelt prisen for «Årets mest kreative KuttMatsvinn-tiltak» under en prisutdeling i regi av Matvett i forrige uke. Hotellkjeden fikk prisen for sin «Never waste list».
Denne lista er standard på hotellene, og beskriver et utvalg matvarer som aldri kastes hos Scandic. Ute på hotellene finnes det en rekke oppskrifter og tips til hvordan man kan utnytte disse til det fulle. Matvarene det er snakk om er bacon, frukt og egg.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP
Nylige artikler
100 års jubileum for Grüne Woche i 2026
Oslometeren skal utredes
Thon samler alle sine kjøpesentre
Citybox skal åpne sitt tredje hotell i Bergen
Regjerende Nordisk mester blir Executive Head Chef på Savoy 1918
Mest leste artikler
Historisk gjenåpning: Nils Flatmark leder Savoy 1918s kjøkken
Oppdag de største reisetrendene for 2026: Personlige og meningsfulle opplevelser
Nye Radisson-hoteller i Bergen: Unike opplevelser med Magic Norway
Opplev Hobo Oslo: Et unikt lifestyle-hotell i hjertet av byen
RevPAR-utvikling for Oslo-hotellene: En analyse av november 2025