Direktør for mat og drikke i Scandic Norge, Morten Malting, er svært fornøyd med frokostleveransen ute på hotellene.

Scandic med flest semifinalister i Twinings Best Breakfast

Nå er semifinalistene i Twinings Best Breakfast offentliggjort, og nok en gang er Scandic kjeden med flest kandidater.

Publisert

Hotellkjeden kan notere seg for hele ti semifinalister i årets utgave av konkurransen, og har dermed klart flest kandidater når det hele skal avgjøres senere i høst. Direktør for mat og drikke i Scandic Norge, Morten Malting, er svært fornøyd med frokostleveransen ute på hotellene.

- Dette er en stor anerkjennelse av arbeidet som gjøres. Tusen takk til våre dyktige frokosthelter, som hver dag strekker seg langt for å gi gjestene våre den beste starten på dagen, sier Malting.

 - Vi har jobbet med å vise frem det viktige arbeidet vi gjør for å sikre en bærekraftig frokost. For oss er det helt sentralt å servere en frokost med lavt miljøavtrykk, og vi ønsker å både vise frem dette, og veilede gjestene våre til å ta bærekraftige valg hos oss, sier Malting - og fortsetter:

- Vi har også gjort en innsats for å løfte frem de kortreiste råvarene vi benytter oss av i frokostbuffetene våre. Det er viktig å fortelle historiene rundt lokalmaten vår. Ikke bare bidrar den til lavere CO2-utslipp, veldig ofte er det unike og spennende råvarer som man ikke får oppleve hvor som helst. Dette er viktig i dyrkingen av den lokale kulturen, legger han til.

 Her er Scandic-hotellene som går videre i kampen om Norges Beste Hotellfrokost:

ØST:

Scandic Lillestrøm

Scandic Ambassadeur Drammen

Scandic Victoria Lillehammer

VEST:

Hotel Norge by Scandic

Scandic Sunnfjord Hotel & Spa

MIDT:

Scandic Nidelven

Scanic Hell

NORD:

Scandic Ishavshotel

SØR:

Scandic Park Sandefjord

Scandic Kristiansand Bystranda

Powered by Labrador CMS