Hotell

Scandic Norge støtter fremtidens skistjerner

Publisert Sist oppdatert

Når junior-VM i langrenn starter på Lygna søndag 20. februar, er det med Scandic Norge som en av støttespillerne.

Arrangementet strekker seg fra 20. til 27. februar, og som det offisielle VM-hotellet, skal Scandic Oslo Airport huse omlag 400 utøvere som deltar i mesterskapet. Fra hotellet er det hyppige avganger med skyttelbuss til langrennsstadion på Lygna.

Scandic Norge er i dag en aktiv støttespiller for flere forbund, landslag og utøvere på elitenivå, og sponsingen av junior-VM på Lygna viser med tydelighet at selskapet ønsker å støtte idretten på alle nivåer.

- Vi i Scandic har et stort hjerte for idretten, og det er ekstra hyggelig å kunne støtte unge og fremadstormende utøvere i starten av deres karriere. Junior-VM er et flott utstillingsvindu, og det var veldig gledelig at Norges Skiforbund og Lygna ble tildelt mesterskapet, sier markeds- og kommunikasjonsdirektør Tine Birkeland Westby i Scandic Hotels Norge.

Som idrettens hotellkjede har Scandic vært vertskap for trenere, lagledere, aktive barn og ungdommer, foreldre og støttespillere siden de første hotellene åpnet i 1963. Gjennom fordelsprogrammet Scandic Sports, som er myntet på trenere, lagledere og oppmenn, gir hotellkjeden dessuten betydelige fordeler til norsk idrett når de bor på kjedenes hoteller over hele landet.

- Idretten skal være tilgjengelig for alle, og det er viktig at pris ikke er til hinder for deltakelse. Når de bor hos oss, får utøverne en god natts søvn og en næringsrik og god frokost som hjelper dem med å prestere når det gjelder, sier Birkeland Westby.

Powered by Labrador CMS