– Så langt har vi klart å redusere matsvinnet med godt over 40 prosent, sier Morten Malting, direktør for mat og drikke i Scandic Norge.
Scandic Norge
Scandic reddet 67.000 måltider i fjor
Aldri før er det blitt reddet mer mat i Scandic. Hotellkjeden har samarbeidet med Too Good To Go siden 2016, og er den største hotellaktøren i matredder-appen i Norge. Foregående år resulterte dette i at 67.000 måltider ble reddet.
Scandic
har i en årrekke jobbet målrettet for å redusere matsvinn på sine hoteller.
Direktør for mat og drikke i Scandic Norge, Morten Malting, understreker at
arbeidet har vært systematisk og langvarig.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP
Nylige artikler
Skal skape en ledende vinterdestinasjon på Bjorli
1 av 7 velger å feire jul eller nyttår i utlandet
Dette vil folk oppleve på reise i 2026
Høy kundetilfredshet hos SJ Norge
Christian André Pettersen og Team Norway er klare for Bocuse d’Or Europa
Mest leste artikler
Hvordan KI revolusjonerer hotellbransjen: Effektivitet og personalisering
Geir-Rune Larsen tildelt matkulturpris for rekruttering til restaurant- og matfag
Ringnes vokser i conveniencemarkedet med Gatorade og Farris Frus
Nord-Norge leder verdiskaping i norsk reiseliv i 2024
SAS øker kapasiteten til fotball-VM med flere flyvninger og større fly