Hotell

Scandic serverte frokost 250 meter under havoverflaten

Publisert Sist oppdatert
Tirsdag morgen serverte -hotellene i Stavanger hotellfrokost til 100 gjester i Ryfast-tunnelen, 250 meter under havoverflaten. Den unike frokostopplevelsen fant sted kun 90 dager før det som blir verdens lengste og dypeste undersjøiske tunnel åpnes for trafikk.– Dette var en helt fantastisk opplevelse å få være med på å skape. I Scandic er vi opptatt av å bidra til lokalsamfunnet og gi noe tilbake. I tillegg er vi veldig stolte av og kjent for å servere Norges beste frokost. Dette var en unik anledning til å gi den beste starten på dagen til dem som har jobbet her nede i lang tid, sier , hotelldirektør på .Like før klokken ni tirsdag morgen ankom 100 inviterte gjester Ryfast-tunnelen for en frokostopplevelse helt utenom det vanlige. Gjestene, som bestod av medarbeidere som har jobbet med tunnel-prosjektet i tillegg til frivillige fra lokale idrettsklubber, ble kjørt inn med buss fra hver tunnelåpning. Inne i tunnelen, 250 meter under havet, kom de til dekket frokostbord med kortreist mat og lokale spesialiteter fra Ryfylke, tilberedt av kjøkkenteam fra Scandic-hotellene i Stavanger.– Gjestene fikk nyte Juanita-tomater fra Finnøy og gulrøtter og syrlige epler fra Helgøybakkane Fruktgård. Vi serverte omelett med spinat og salsa på tomater, aprikossyltetøy med gulrot og karse i tillegg til eplekake, og en frisk ingefær og epleshot à la Ryfast, forteller , kjøkkensjef på Scandic Stavanger City.I tillegg til Scandics prisbelønte frokost, ble det også servert musikalske innsalg i den undersjøiske tunnelen mellom Stavanger og Strandalandet, som skal åpne i desember i år.– Vi fikk tips om at akustikken i hallen var utmerket, så vi inviterte med oss en kvintett fra Stavanger symfoniorkester som spilte alt fra Dovregubbens hall av Grieg til barnesangen Grevling i taket. De musikalske innslagene bidro til å løfte stemningen, forteller , hotelldirektør på .Med , som åpnet som et Scandic-hotell 1. oktober, har hotellkjeden hele seks hoteller i Stavanger-regionen. Distriktsdirektør for Scandic i Vest, , er imponert over samarbeidet.– I tillegg til å levere svært gode hotellopplevelser i Stavanger, er det viktig for oss i Scandic å være en synlig aktør i det lokale markedet. Vi har nå seks hoteller i Stavanger-regionen, og dette var et strålende arrangement hvor alle hotelldirektørene samarbeidet på en imponerende måte, slik at dette lot seg gjennomføre. I tillegg til hotelldirektørene var det en rekke andre ansatte involvert som skal ha en stor og velfortjent ros, sier Prestegard.ScandicRuth-Hege HolstScandic Stavanger CityJørgen BjørnelvVibeke FjordbakkScandic Forumovertagelsen av Scandic Royal StavangerAsle Prestegard

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS