Hotell
Scandic tildelt debio-bronse
Scandic er blitt tildelt Debios bronsemerke for sin satsing på økologisk frokost. Bronse tildeles virksomheter med minst 15 økologiske produkter i sitt tilbud. Idag finnes det tilsammen 23 økologiske produkter på alle Scandics frokostbord, noe som gjør Scandic til kjeden med flest godkjente økologiske frokostprodukter i Norge.Scandic har i lang tid hatt fokus på bærekraft og økologi på alle sine hoteller. Debios bronsemerke er en viktig anerkjennelse av dette arbeidet.- Å få Debios bronsemerke betyr svært mye for Scandic. Det er en anerkjennelse av et, i våre øyne, viktig arbeid. Et arbeid som er viktig for oss som hotellkjede, for miljøet og ikke minst for alle våre gjester. Vi jobber kontinuerlig med dette, og har mål om enda flere økologiske produkter i 2014, sier Director of Food & Beverage i Scandic Hotels, Debios bronsemerke gir en ekstra tyngde til spisesteder som bevisst satser på økologiske råvarer over tid. Debios grønne Ø-merke kan kun brukes i tilknytning til den enkelte økologiske retten eller ingrediensen, mens serveringsmerkene kan kommuniseres i døren, på menyen, på hjemmesider og brukes i generell markedsføring av spisestedet. Serveringsmerkene skal gjøre det lettere for forbrukeren å velge spisesteder med økologisk mat.- Vi gratulerer Scandic med Debios serveringsmerke i bronse. Det er stigende interesse for økologisk mat, som har langt færre tilsetningsstoffer enn annen mat og som produseres uten sprøytemidler og kunstgjødsel. Når Scandic tilbyr 23 økologiske produkter til sine mange gjester, er dette i tråd med hva flere og flere forbrukerne etterspør. Samtidig tar Scandic ansvar og bidrar aktivt til å sørge for at økologiske produsenter får stabile rammevilkår, noe som igjen bidrar til å øke produksjonen av økologiske produkter. Derfor er dette en vinn-vinn-situasjon for både Scandics gjester og økologiske produsenter, sier kommunikasjonsansvarlig i Debio, Debio kontrollerer og godkjenner økologiske produksjoner i Norge, og er garantisten for at varer merket med Debios godkjenningsmerker er produsert på en økologisk måte. Debio har en merkeordning med gull-, sølv- og bronsemerke, etter hvor høye andeler med økologisk mat som brukes i storkjøkkenet.
Morten Malting.Trym Helbostad.Debios merkeordningGull: Minst 90 prosent av innkjøpssummen for mat består av godkjente økologiske produkter.Sølv: Minst 50 prosent av innkjøpssummen for mat består av godkjente økologiske produkter.Bronse: Minst 15% av innkjøpssummen for mat består av godkjente økologiske produkter. Alternativt kan 15 ulike økologiske produkter brukes til enhver tid.Bilde: Director of F&B, Morten Malting (i midten) med Country Chef for Norge, Fredrik Frosthammer (t.v.) og Tommy Nordin, District F&B Manager.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP