Hotell

Sommerro kåret til Beste Hotell i Norge

Grand Travel Awards 2023 har kåret Sommerro til "Beste Hotell i Norge".

Publisert Sist oppdatert

­Grand Travel Awards har hedret Sommerro som et strålende eksempel på enestående gjestfrihet. Hotellet, som har vevd sin sjel inn i hver minste detalj, er på kort tid blitt Oslos nye ‘hot spot’. Den prestisjetunge utmerkelsen som «Beste Hotell Norge», markerer resultatet av hardt arbeid og dedikasjon fra alle avdelinger på huset.

I fem år pågikk renoveringen av art deco-bygget Oslo Lysverker og Sommerro-kvartalet. Aspelin Ramm og Strawberry Brothers kjøpte bygget i 2017, og etter omfattende renovering og utbygging i samarbeid med Byantikvaren, ble Sommerro klart for åpning i september 2022. Sommerro huser i dag seks restauranter, to barer, 231 hotellrom og suiter, møte- og selskapslokaler, kulturscenen Lysverket scene og 1400 m2 med moderne behandlingsrom, medlemsgym og det fredede Vestkantbadet. I april 2023 åpnet de også Villa Inkognito, en privat villa som ligger vegg i vegg med Sommerro.

Hotellet har mottatt en rekke priser og anerkjennelser siden åpningen, og vant i fjor prisen for "Årets nykommer" i Grand Travel Awards Norge.

Powered by Labrador CMS