Hotell

Stjernekokk til hotel bristol

Publisert Sist oppdatert
er nyansatt som kreativ leder på kjøkkenet til i Oslo.Bendi har vært kjøkkensjef ved i Stavanger og har jobbet på i København, i Stockholm og i New York. Han har også vært commisen til Gunnar Hvarnes i Bocuse d’Or og har tidligere vært kokk på . Nå deltar Bendi i individuelle konkurranser og er finaledeltager i .– Jeg er opptatt av rene smaker og å finne de beste råvarene. Jeg ønsker å la råvarene komme til sin fulle rett og liker å lage menyer som får frem de beste smakene, forteller Bendi, som starter på Bristol 1.august.Bristols hotelldirektør er glad for å få Bendi til Oslo:– Vi er kjempefornøyd med å få Filip til oss. Han skal utvikle menyer og trene personalet vårt til å skape enda bedre matopplevelser for våre gjester. Samtidig skal han også fortsette som konkurransekokk. Hotel Bristol er et ærverdig hotell og vi har stolte mattradisjoner. Vi kommer fortsatt til å ha høye smørbrød, kakebuffet og Afternoon Tea, men vi ønsker også å satse på moderne mat med inspirasjon fra hele verden, sier .Filip August BendiHotel BristolNB Sørensens Annen EtageNomaMathias Dahlgren MatsalenDanielDet Norske KokkelandslagetNM i kokkekunst 2018Lars Petter MathisenFoto: Tom Haga

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS