Clarion Hotel Helsinki Airport

Strawberry åpner Finlands største hotell

Med totalt 716 gjesterom og to ulike merkevarer under samme tak, er Clarion Hotel Helsinki Airport og Comfort Hotel Helsinki Airport Finlands største hotelloperasjon.

I god tid til sommertrafikken, ble hotelldørene til to hoteller i samme bygg åpnet. Totalt er det 37.500 kvadratmeter med 716 gjesterom, 21 møterom og en 826 kvadratmeter stor bankettsal som nå kan ønske gjester velkommen på terminalen i Helsinki lufthavn.

Ved å kombinere to ulike merkevarer og konsepter under samme tak, vil Clarion Hotel Helsinki Airport og Comfort Hotel Helsinki Airport kunne tilby ulike gjesteopplevelser til ulike typer gjester, reiser, konferanser, møter og event.

– Jeg er så glad for å kunne ønske våre første gjester velkommen til dette store og flotte hotellet. Dette styrker Clarion Hotels posisjon som møte- og eventspesialister i det finske markedet. Clarion Hotel Helsinki Airport vil løfte den finske hovedstaden høyere på den europeiske listen av konferansedestinasjoner og gjøre Vantaa til et enda mer attraktivt område for det finske markedet, sier Tarja Jeskanen, direktør ved Clarion Hotel Helsinki Airport.

 Store Strawberry-planer

Hotellet har en takterrasse og det som er Finlands første utgave av restaurantkonseptet NÒR, et moderne brasserie basert på nordiske tradisjoner med kontinental inspirasjon. Her kan man også nyte en cocktail mens man ser utover rullebanen.

I tillegg er det en godt utstyrt gym og en velværeavdeling med utendørs plaskebasseng, dampbad og selvfølgelig en finsk sauna.

– Dette er et stort steg for Strawberry i Finland. Å få inn dette jumbohotellet i porteføljen viser at våre vekstambisjoner i det finske markedet er seriøse. Vi har også nylig signert hotell i Turku og Hyvinkää, som viser at vi også skal vokse ut av Helsinki. For å oppnå disse målene, trenger vi det solide fundamentet vi nå har på plass med våre tolv hoteller i sentrum av Helsinki og fire her ved flyplassen, sier Torgeir Silseth, adm.dir. i Strawberry.

 Hele porteføljen på plass

Med Quality Hotel Sveitsi, Clarion Collection Hotel Katajanokka og nå også Comfort Hotel, er alle de ulike kjedene i Strawberry-porteføljen introdusert i Finland.

I tillegg til det nybygde hotellet, er man i sluttfasen av å rebrande GLO Hotel Airport inne i terminalen til Comfort Hotel Xpress Helsinki Airport Terminal.

Comfort Hotel Helsinki Airport og Clarion Hotel Helsinki Airport deler samme tak og vil samarbeide tett. Tilsammen kan hotellene huse over 1500 gjester. Sammen med Clarion Hotel Aviapolis og Comfort Hotel Xpress Helsinki Airport Terminal, vil den totale kapasiteten gjøre Vantaa og Aviapolis til Finlands beste konferanse- og eventområde.

Powered by Labrador CMS