Hotell

Vise-administrende direktør Bjørn Arild Wisth mottar prisene, sammen med medarbeidere i Strawberry.

Strawberry kåret til beste hotellkjede i Norden

Torsdag ble vinnerne av Grand Travel Awards 2023 offentliggjort på Wallmans i Oslo. Strawberry tok hjem hele tre priser under årets prisutdeling.

Publisert Sist oppdatert

­– 2023 har vært et fantastisk og begivenhetsrikt år for Strawberry. Vi fikk 12 nye hoteller i porteføljen, skiftet navn i mai og lanserte mange spennende partnere til medlemmene våre. At vi nå vinner både årets hotellkjede i Norge og Norden, bekrefter den fantastiske innsatsen til våre 20.000 ansatte i Norden, som hver dag jobber for at våre gjester og medlemmer skal få de beste opplevelsene hos oss, sier Petter A Stordalen, eier og grunnlegger av Strawberry.

Strawberry fikk totalt tre priser. Selskapet ble kåret til Beste Hotellkjede i Norge og Beste Hotellkjede i Norden, og Sommerro ble kåret til Beste Hotell i Norge.

– Med Sommerro har vi skapt noe helt unikt. Hotellet fikk en kanonstart allerede ved åpningen, og hotellet har blitt et samlingspunkt for både lokale og internasjonale gjester. Det spektakulære hotellprosjektet har bidratt til å sette Norge på det internasjonale kartet, og Ekspedisjonshallen er i ferd med å bli en institusjon i Oslo. At de i år får prisen for Beste Hotell i Norge er en anerkjennelse vi tar imot med stor ydmykhet og teamet på hotellet har all grunn til å være utrolig stolte, fortsetter Stordalen.

Våren 2023 byttet hotellselskapet navn fra Nordic Choice Hotels til Strawberry, og i juni ble det kjent at selskapet inngår et samarbeid med Norwegian. En felles lojalitetsplattform og en felles digital fordelsvaluta vil gi medlemmene mer valgfrihet, samtidig som de kan samle poeng på tvers av ulike fordelsprogram. I sum vil det nye partnerskapet gi forbrukere i Norden enda bedre og flere muligheter til å både tjene og benytte oppsparte poeng.

Powered by Labrador CMS