Hotell

Sjekk inn hos Strawberry.

Strawberry overfører hotell nummer 100 til Mews

Halvparten av Strawberrys hoteller bruker nå den skybaserte gjestfrihets-tjenesten Mews.

Publisert Sist oppdatert

­De resterende 100+ hotellene forventes å bli overført innen de neste seks månedene. Strawberry har valgt å gå over til Mews sin gjestfrihetsløsning på grunn av plattformens fleksibilitet, lønnsomhet og sikkerhet. I Norge har Strawberry i alt 106 hoteller. På nåværende tidspunkt bruker 61 av hotellene teknologien til Mews.

Det markedsledende skybaserte hotelsystemet Mews, nylig kåret til verdens beste PMS-leverandør, har nådd en viktig milepæl i implementeringen av Property Management System (PMS) på alle Strawberry-hotellene.

Strawberry er en av Nordens største hotellkjeder med over 225 hoteller og 18.000 ansatte. Mews Hospitality Cloud er nå iverksatt i mer enn 100 av kjedens hoteller. Utrullingen omfatter alle merkevarer og hotelltyper, inkludert Comfort Hotels, Quality Hotel, Clarion Hotel, Clarion Collection Hotel, samt enkeltstående hoteller.

– Innovasjon har alltid vært en del av vårt DNA, og for oss er moderne hotellteknologi nøkkelen til å være ledende innen gjesteopplevelser, effektivitet og inntektsmuligheter. Mews er den perfekte løsningen for å bygge en teknologistabel rundt, og det er utrolig å se hvordan den allerede har hjulpet med å transformere driften vår det siste året, sier Eirik Bogsnes, Executive Vice President i Strawberry.

Det skreddersydde ’Train the Trainer-programmet’ har gjort prosessen sømløs og tilrettelegger for at Strawberry kan lære opp egne kollegaer i Mews sitt system, noe som har resultert i en raskere implementering og onboarding.

– Den beste teknologien styrker brukeren. Mews gjør det mulig for teamene våre å jobbe smartere, for å kunne bruke mer tid med gjestene, samtidig som gjestene selv kan definere sitt eget opphold, sier Kari Anna Fiskvik, Vice President Technology i Strawberry.

Med over 900 integrasjoner er Mews Marketplace avgjørende for Strawberry, et selskap som huser flere varemerker med forskjellige teknologikrav. Mews gir hvert enkelt varemerke muligheten til å koble på nødvendige tekniske tjenester og disse kan bygges direkte på M3ews Open API etter behov. Strawberry har valgt samtlige funksjoner, herunder Mews Operations, Mews Multi-Property, Mews Guest Journey og Mews Payments.

– Når en organisasjon som Strawberry omfavner digital transformasjon, motiverer det oss til å videreutvikle og transformere hotellbransjen. Partnerskapet viser hvordan gode merkevarer kan bruke skyteknologi for å være fleksible, skalerbare og innovative, sier Matthijs Welle, administrerende direktør for Mews.

Powered by Labrador CMS