Hotell

Fra venstre: Henrik Berghult, COO Nordic Hotels & Resorts, Petter Stordalen, grunnlegger Strawberry og Torgeir Silseth, administrerende direktør Strawberry.

Strawberry overtar Admiral Hotel i København

Med beliggenhet i hjertet av København ved Nyhavn, og med en historie som strekker seg 200 år tilbake, har Admiral Hotel blitt et velkjent landemerke.

Publisert Sist oppdatert

­Nå er det klart at Strawberry overtar driften av det ikoniske hotellet, som inngår i selskapets portefølje av frittstående hoteller.

Foruten en merkbar tilstedeværelse på flyplassen i København, har Strawberry preget bybildet i byen med Villa Copenhagen og Comfort Hotel Vesterbro.

– Vekst er en del av Strawberry sitt DNA, og vi har lenge ønsket å utvide tilbudene våre i København. Admiral Hotel har lenge stått på listen over hoteller vi ønsker å inkludere i vår portefølje, så dette er en milepæl for oss, sier Petter A. Stordalen, eier av Strawberry.

– Vi ser frem til å inkludere Admiral Hotel i vår portefølje, som består av et bredt utvalg av luksushoteller over hele Norden. Det er stor verdi å kunne tilby gjester og medlemmer nok et ikonisk hotell i København, sier Henrik Berghult, Chief Operating Officer i Nordic Hotels & Resorts, som er en del av Strawberry.

På flyplassen i København har Strawberry to store hoteller med henholdsvis Clarion Hotel Copenhagen Airport og Comfort Hotel Copenhagen Airport. Begge hotellene er tilknyttet det store konferanseanlegget The Hangar - som med sine over 2500 kvadratmeter har konferansekapasitet til over 2000 personer. Strawberry har i dag 230 hoteller i fem land, fordelt på 4 kjeder og mer enn 40 frittstående hoteller, og siste tilskudd er Admiral Hotel i København. Admiral Hotel eies av Midstar Hotels AB.

Fakta om Admiral Hotel

Admiral Hotel ligger i det ikoniske pakkhuset fra 1787 på Toldbodgade, med en fantastisk utsikt over Københavns havn. Hotellet har 366 nyoppussede rom fra 2019, inkludert seks suiter, 11 møte- og konferanserom med kapasitet opptil 300 gjester, samt bistrobar, terrassekafè og den anerkjente restauranten SALT.

Admiral Hotel eies av Midstar Hotels AB. Midstar Hotels AB ble grunnlagt i april 2015 av Midstar AB sammen med Alecta, Kåpan, PRI Pensionsgaranti og Riksbankens Jubileumsfond. Midstar Hotels AB eier i dag 28 hoteller, 16 i Sverige, 8 i Norge og 4 i Danmark, med totalt 4 683 rom.

Powered by Labrador CMS