Hotell

Food & Beverage Manager Kjetil Grindheim og Head Chef Ervis Qevani, på Radisson Red Økern.

Suksess for RED Rooftop Bar

Radisson RED Oslo Økern kan se tilbake til en strålende sommer, spesielt for hotellets skybar, RED Rooftop Bar & Terrace.

Publisert Sist oppdatert

­Hotellet åpnet 15. juli 2022 i de yrende og hurtigvoksende bydelene Økern og Løren, vegg i vegg med Økern Portal. Hotellet driftes av Norlandia Hotel Group (NHG).

Med det spektakulære utsikten over hele Oslo by, har takterrassen og baren vært et samlingspunkt for de som jobber i området og for det lokale nabolaget. Hotellet har skapt et unikt engasjement gjennom afterwork-arrangementer og har gjort dette området til en livlig og pulserende destinasjon. Salg- og markedssjef Fen Wang sier: – Våre kvelder ble ekstra spesielle med kunstutstillinger, underholdning og DJ-er. Lokale artister og DJ-er har sørget for variert musikk, som har komplementert våre gjesters mat- og drikkeopplevelser.

– Det har vært full fart siden åpningen og omsetningen har økt måned for måned. Det er jo ekstra hyggelig at gjester fra nabolaget setter så stor pris på Rooftop baren, i tillegg elsker jo hotellgjestene den. Beskjedent sagt så vil jeg si at det er den Rooftop baren i Oslo med den beste utsikten over byen, sier Food & Beverage Manager Kjetil Grindheim.

I tillegg ønsker hotellet å presentere en ny og spennende meny i restauranten. Head Chef Ervis Qevani og kokketeamet, har satt sammen en klassisk og særegen meny.

– Det er lagt ned mye arbeid i å lage en meny som treffer de fleste kundegruppene og tilbakemeldingene vi har mottatt har vært overveldende positive. Dette vitner om at vårt dedikerte team har lyktes i å skape en kulinarisk opplevelse som virkelig treffer våre gjester, sier Head Chef Ervis stolt.

Powered by Labrador CMS