Kjøkkensjef Stian Haugnes (t.v.) og hotelldirektør Erik Taraldsen på Thon Hotel Lofoten, med prisen for Norges beste hotellfrokost blant kjedehotellene.
Haugen-Gruppen
Thon Hotel Lofoten og Britannia har Norges beste hotellfrokost
Twinings Best Breakfast har satt standarden for hvordan en god hotellfrokost skal være. Nå er vinnere for 2024 klare. Haugen-Gruppen er konkurransens tekniske arrangør og 10. generasjon i Twinings, Stephen Twining, er konkurransens beskytter.
Mer enn 400 norske hoteller vurderes hvert år i Twinings
Best Breakfast. Det kåres så distriktsvinnere, som igjen er med i kampen om
finaleplass. Distriktsvinnere og finalistene blir vurdert av en ekstern fagjury
som består av Ørjan Johannesen, Ellen Aabol og Lars Erik Underthun. Konkurransen ble i år arrangert for 18. gang.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP
Nylige artikler
Lanserer kommersielt støttesystem for hoteller og hotellkjeder
Scandic Norge tildeles LINs inkluderingspris
Nord-Norge skaper mest verdi innen reiseliv per innbygger
SAS setter opp flere avganger og større fly foran fotball-VM
Geir-Rune Larsen er vinner av Ingrid Espelid Hovigs matkulturpris 2025
Mest leste artikler
Historisk gjenåpning: Nils Flatmark leder Savoy 1918s kjøkken
Hvordan KI revolusjonerer hotellbransjen: Effektivitet og personalisering
Oslometeren: Enklere og rimeligere uteservering i Oslo
Geir-Rune Larsen tildelt matkulturpris for rekruttering til restaurant- og matfag
Airbnb får stor bot i Spania for ulovlige utleieannonser