Hotell

Prisvinnere: Classic Norway-eier Erik Berg (tv) og adm.dir. Stephen Meinich-Bache (bak til høyre), med en stolt bukett prisvinnere under årets Classic Norway Hotels Awards.

Til topps i Classic Norway Hotels

Gode opplevelser på unike og særegne steder har vært Classic Norway Hotels’ varemerke i over 20 år. Denne uken har hatt prisgalla på Refsnes Gods.

Publisert Sist oppdatert

­Nå er den norskeide reiselivs-kjeden vokst til hele 26 ulike hoteller og rorbuanlegg rundt om i landet. Konkurransen «Classic Norway Awards» har derfor aldri vært hardere enn nå. Denne uken ble vinnerne kåret og hedret under en prisgalla på Refsnes Gods på Jeløya ved Moss.

Der kunne en stolt Classic Norway-eier, Erik Berg, takke for en ekstraordinær innsats gjennom hele fjoråret. Han forsterket budskapet, til både egne ansatte og alle som jobber i norsk reiseliv. – Det er menneskene som jobber i reiselivet som utgjør den store forskjellen. Uten alle de gode medarbeiderne ville vi aldri vært der vi er i dag.

Her er vinnerne i «Classic Norway Awards 2023»:

Årets Hotell

Om det unike rorbuanlegget i Moskenes kommune i Vest Lofoten sier juryen. «Reine Rorbuer er en perle i hjertet av en av Norges mest besøkte regioner. Med en fantastisk beliggenhet og enestående atmosfære har dette hotellet, år etter år, prestert på et meget høyt nivå. Driften av hotellet er effektivt, og det solide teamet har skapt en atmosfære som perfekt balanserer avslappethet, jordnærhet og profesjonalitet. Personalet har oppnådd imponerende skår på service og vennlighet.»

Årets leder

Grand Hotels Åndalsnes kom inn i Classic Norway for bare to år siden. Ett år senere ble de kåret til Årets Hotel. Og suksessen fortsetter: Denne uken fikk hotellsjef Ola-Elias Åndal prisen som «Årets leder 2023».

Årets fagpris

Molde Fjordhotell har hatt en eventyrlig vekst og har, etter en omfattende oppussing og ombygging, tatt posisjonen som et hotell med topp service, både for overnattingsgjester og besøkende ved den nye restaurant Hav og Vinbaren. Ikke overraskende er det nettopp her Årets fagpris lander. «Årets fagpris 2023 går til restaurantsjef Even Eide.

Årets medarbeider

Ledelsen i Classic Norway Hotels er opptatt at også andre enn lederne skal trekkes frem og hylles. Åse Finnøy på Finnøy Bryggehotell en slik medarbeider. Hun startet sin karriere på hotellet som renholder i 2007, bare 19 år gammel. I dag har hun rollen som husøkonom, men hennes innsats strekker seg langt utover det.

Årets leverandører

Vanligvis klarer juryen å lande ett firma når årets leverandør skal kåres. Dét gikk ikke i år. Blant en rekke leverandører og samarbeidspartnere til Classic Norway-hotellene er det særlig to som har utmerket seg i 2023. Joh. Johansen Kaffe og Uniform Design har på hver sin måte satt sitt preg på reiselivsselskapet.

Powered by Labrador CMS