Fra venstre: Camilla Thorsteinsen, Head of Sales & Events, Radisson RED Oslo Økern, Thor Olav Tvedt Delgado, daglig leder Haugerud Idrettsforening og Jørgen Holte, GM Radisson RED Oslo Økern.

– Uten Radisson RED Oslo Økern hadde det aldri blitt noen fotballskole

Den 10. august arrangerer Hauguerud IF en fotballskole for barn, med ingen ringere enn den portugisiske toppklubben Benfica som instruktører, med deres filosofi The Benfica way. Radisson RED Oslo Økern er sterkt involvert i opplegget.

I en tid hvor barns mulighet og tilgang til å spille organisert fotball er en debatt, er hotellet stolt over å kunne bidra til å holde kostnadsnivået nede, slik at fotballskole på dette nivået er en mulighet i Groruddalen. Hotellets direktør, som for øvrig er en stolt Groruddøling selv, er imponert over Haugerud IFs gjennomføringskraft og selve ideen om denne fotballskolen.

 – Da Thor Olav Tvedt Delgado tok kontakt med en så godt utarbeidet plan og ønske om å gjennomføre en slik fotballskole for barn i nærmiljøet på Oslos stolte østkant, måtte vi se på hvordan vi kunne bidra. I en tid som denne, hvor fotballen dessverre møter på kostnadsbarrierer er det flott at vi kan være med på løsninger som skaper minner og muligheter for barna, sier Jørgen Holte, direktør på Radisson RED Oslo Økern.

Hotellet bidrar med overnattingsrom og møtelokaler ifm. fotballskolen og et lisensiert trenerkurs som Haugerud sammen med Maestro, arrangerer.

 Daglig leder og ildsjel Thor Olav Tvedt Delgado er en primusmotor for Haugerud og ressurs av det unike slaget forteller om ideen til fotballskolen:

– Bakgrunnen for dette var egentlig at vi ønsket å gjøre noe spesielt for barna på Haugerud, og da åpnet det seg en mulighet for å gjøre noe sammen med Maestro Football og Benfica. Etter gode samtaler med dem kom vi frem til en løsning som ville gjøre det mulig å få Benfica til Norge, og til en pris klubben kunne dekke mesteparten av for Haugerud-barna.

 – Uten Radisson RED Oslo Økern hadde det aldri blitt noen fotballskole. At hotellet velger å sponse fotballskolen med tilhørende trenerkurs, gjør at vi klarer å holde kostnadsnivået på et minimum og pengene vi sparer kan heller brukes til å holde påmeldingsavgiftene lave for barna som deltar. Radisson RED bidrar til å inkludere barn på en fotballskole mange ellers ikke hadde hatt råd til å være med på. Dette er inkludering i praksis, og vi er så takknemlige for at Radisson RED fra første stund har hatt et virkelig ønske om å bidra til dette, avslutter Thor Olav Tvedt Delgado.

 

Powered by Labrador CMS