Zefyr Hotell i Bodø forbedrer pasientopplevelsen
Pasienthotellet Zefyr Hotell i Bodø tar et betydelig steg for å forbedre sitt tilbud ved å introdusere Gympaks innovative helsetjenester til alle sine pasientgjester.
Hotellet er kjent for sin moderne komfort og gjestfrie atmosfære. Med introduksjonen av Gympaks helsetjenester og lanseringen av treningsrom i 2024, forsterker Zefyr Hotell sitt engasjement for å integrere helse og velvære i sine tjenester.
Hotellet er blitt en populær destinasjon for pasienter som søker et avslappende og rehabiliterende opphold. Ved å innføre Gympaks treningsløsninger, styrker hotellet sitt engasjement for å tilby en helhetlig pleieopplevelse som fremmer både fysisk og mental helse.
Rita Andersen, daglig leder på Zefyr Hotell, understreker viktigheten av helse for deres gjester: - Helse er en sentral del av våre gjesters opplevelse, særlig for våre pasienter. Ved å tilby Gympaks produkter kan vi sikre at våre gjester får best mulig støtte for sin restitusjon og velvære.
Hotellet, som er en del av Norlandia Group, vil i begynnelsen tilby Gympaks gympose og treningsutstyr til sine gjester, med mulighet for å senere utvide med flere produkter og tjenester.
Joachim Svensson, Nordic Sales Manager i Gympak, uttrykker sin entusiasme over samarbeidet: - Vi er veldig glade for at Zefyr Hotell har valgt å integrere våre helsetjenester i sitt tilbud. Dette samarbeidet er spennende for oss i Gympak, da vi ser store muligheter for å forbedre pasientopplevelsen og bidra til deres restitusjon gjennom våre innovative treningsløsninger.
Gympak er et innovativt selskap fra Sverige, som opererer innen helse, trening og klesbransjen. Målet er å forandre og forbedre hotell- og treningsopplevelser verden over.
Nylige artikler
Lanserer kommersielt støttesystem for hoteller og hotellkjeder
Scandic Norge tildeles LINs inkluderingspris
Nord-Norge skaper mest verdi innen reiseliv per innbygger
SAS setter opp flere avganger og større fly foran fotball-VM
Geir-Rune Larsen er vinner av Ingrid Espelid Hovigs matkulturpris 2025
Mest leste artikler
Historisk gjenåpning: Nils Flatmark leder Savoy 1918s kjøkken
Hvordan KI revolusjonerer hotellbransjen: Effektivitet og personalisering
Oslometeren: Enklere og rimeligere uteservering i Oslo
Geir-Rune Larsen tildelt matkulturpris for rekruttering til restaurant- og matfag
Airbnb får stor bot i Spania for ulovlige utleieannonser