Ledelse i praksis

68 prosent at tilsette i overnatting og serveringsbransjen arbeider ståande.

Overnattings- og serveringsbransjen taper 790.000 dagsverk per år på grunn av legemeldt sjukefråvær

Statens arbeidsmiljøinstitutt (STAMI) har utvikla eit verktøy for overnattings- og serveringsbransjen som gjer det enkelt å jobbe med å skape eit betre arbeidsmiljø.Alle arbeidsplassar opplever utfordringar knytt til arbeidsmiljøet.

Publisert Sist oppdatert

Eit godt arbeidsmiljø bidreg til at ein kan arbeide betre, ha betre helse og betre resultat for verksemda.

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS