Administrerende direktør i SAS, Anko van der Werff (t.v.) og Ken Villum Klausen, administrerende direktør og grunnlegger av Lunar.

Lunar og SAS lanserer første debetkort med EuroBonus-poeng

Bankutfordreren Lunar og SAS inngår et nytt partnerskap og lanserer Skandinavias første debetkort, hvor kunder kan tjene EuroBonus-poeng på sine hverdagslige kjøp – fra reiser til matvarer, kaffe og sommeropplevelser – uten å måtte bruke kreditt.

Ved å kombinere Lunars bankapp med SAS’ EuroBonus-program, kan kunder nå samle poeng på alt fra matkjøp til restaurantbesøk. Lunars kunder tjener automatisk EuroBonus-poeng ved hver bruk. Dette gjelder ved alle typer kjøp, inkludert dagligvarebutikker, restauranter og aktiviteter i Danmark, Sverige, Norge og i utlandet.

– Gjennom partnerskapet skaper SAS nye og spennende muligheter for vårt populære EuroBonus-program. Samarbeidet med en skandinavisk partner som Lunar gjør det mulig for våre medlemmer å tjene poeng i hverdagen via deres bankapp og debetkort. Vi forventer en betydelig vekst for EuroBonus over hele Skandinavia og ser frem til å samhandle med den yngre målgruppen som Lunar har nådd gjennom sin digitale bankplattform, sier administrerende direktør i SAS, Anko van der Werff.

Debetkortet finnes både som fysisk og digitalt kort, noe som gjør det mulig for kundene å bruke det når det passer best. For hver 100 NOK som brukes på debetkortet, tjener man 8 EuroBonus-poeng.

EuroBonus-programmet har cirka 8 millioner brukere.

Powered by Labrador CMS