Nordlyset lokker flere europeere til Nord-Norge i vintersesongen.
Nordlyset lokker flere europeere til Nord-Norge i vintersesongen.

Norwegian lanserer nye direkteruter fra Evenes til London og Milano/Bergamo

Norwegian fortsetter satsingen i Nord-Norge, og åpner i dag for salg av billetter til London og Milano/Bergamo, som er selskapets nye direkteruter fra Evenes for den kommende vintersesongen.

– Det er veldig gøy å endelig slippe nyheten om at vi starter nye ruter fra Evenes til London og Milano/Bergamo. London fortsetter å være storbyfavoritt for nordmenn og i Bergamo i Nord-Italia er det kort vei til Alpene og storslagen skikjøring i vinterhalvåret. Vi forventer også at mange europeere vil benytte seg av rutene, og finner veien til vakre Evenes og de omkringliggende områdene, sier Magnus Thome Maursund, kommersiell direktør i Norwegian.

–Norwegians lansering er en milepæl for Lofoten, Vesterålen, Narvik og Harstad, som gir enklere tilgang til to vekstmarkeder og nye forbindelser til Storbritannia og Italia. Dette er en gledelig dag for lokalbefolkningen og gjestene. Destination Lofoten, Nordnorsk reiseliv, Visit Narvik og Visit Vesterålen ser frem til å samarbeide med Norwegian for å styrke globale bånd, sier Vegeir Selboe Marketing Manager Destination Lofoten.

Bergamo- Milano

Bergamo ligger i det nordlige Italia ved foten av Alpene. I Bergamo er det gamlebyen La Città Alta, som er hovedattraksjon, men det er også populært å melde seg på ulike matlagingskurs eller komme seg ut på innsjøen Iseo enten i kajakk eller med båt. Byen ligger nær Alpene og er brukt som innfartssted for skikjøring. Den berømte Comosjøen ligger også nær Bergamo, og er vel verdt et besøk om man er i området. Flyturen fra Evenes til Bergamo tar 3 timer og 45 minutter.

London

London er et helårsreisemål og er mye besøkt i perioden før jul for kos og juleshopping, men også i juleferien og for nyttårsfeiring. London har noe spennende å by på for alle og enhver, uavhengig av alder og interesser. Teater, musikaler og de populære markedene er det mange som finner veien til. Når sult og tørst melder seg, finnes det restauranter og barer for alles smak i storbymetropolen. Fra Evenes tar flyturen til London tar 3 timer og 15 minutter.

Norwegians nye ruter fra Evenes:

•Evenes-Bergamo, en ukentlig avgang på mandager fra 23. desember i vintersesongen.

•Evenes-London, en ukentlig avgang på lørdager fra 2. november i vintersesongen.

Tidligere i år lanserte Norwegian direkterute fra Evenes til Palma og selskapet flyr totalt tre direkteruter mellom Harstad-Narvik lufthavn, Evenes og spennende reisemål i Europa.

Powered by Labrador CMS