Stockholm og Brussel er Norwegians nye direkteruter til Tromsø.
Stockholm og Brussel er Norwegians nye direkteruter til Tromsø.

Norwegian lanserer to nye internasjonale direkteruter til Tromsø

Med de to nye rutene til Stockholm og Brussel, flyr Norwegian til syv internasjonale destinasjoner fra Tromsø den kommende vintersesongen. Billetter legges ut for salg i dag.

Publisert Sist oppdatert

–Tromsø er blitt et populært reisemål for europeere i vinterhalvåret. Byen har etablert seg som en spennende by å besøke for turister i hele Europa, og vi gleder oss til å ønske velkommen om bord de som vil nordover for å jakte på nordlys og den vakre naturen. Samtidig er vi glade for å øke tilbudet for nordlendinger som ønsker seg til Europas mange storbyer, sier Magnus Thome Maursund, kommersiell direktør i Norwegian.

Norwegian har ikke hatt så mange direkteruter fra Tromsø til byer i Europa tidligere, og reisende fra andre deler av Nord Norge kan benytte seg av Widerøes mange flyvninger til Tromsø for deretter å fly videre med Norwegian.

Dette er Norwegians nye ruter fra Tromsø vinter 2024-2025:

Tromsø – Brussel starter 31. oktober 2024 og går til 20. april 2024. To ukentlige avganger på torsdag og søndag.

Tromsø – Stockholm, Arlanda starter 31.oktober og går til 20. april 2025. To ukentlige avganger, på torsdag og søndag.

Norwegian har i tillegg internasjonale direkteruter fra Tromsø til Berlin, Paris og Milano/Bergamo, London, København, og innenriks til Alta, Kirkenes og Longyearbyen i vintersesongen.

Vinterprogrammet starter i slutten av oktober og varer til slutten av mars. Den kommende vinteren tilbyr Norwegian flyreiser til 78 destinasjoner med over 190 ruter.

Powered by Labrador CMS